Namíchejte si elixír lásky a mládí podle únorové ELLE

Proč si nenechat utéct nové číslo ELLE? Tipujeme, že jen těžko zapomenete na fotky Lady Gaga. Je to ona a není to ona. Britská ELLE zachytila zpěvačku tam, kde končí fenomén a začíná osobnost Lady Gaga.

Stejně nezapomenutelná je i přeměna Terezy Voříškové v Elizabeth Taylor. Fashion story s tím nejlepším od Chanelu na tuto sezonu berte třeba jako důkaz, že Tereze by (i s tak nádherně českým příjmením) Hollywood slušel.
Únorová ELLE má šanci podepsat se výrazně na vašem šatníku. Svá tajemství jí totiž prozradilo několik velmi úspěšných stylistů. Můžete se tak obléknout podle manuálu, který se osvědčil i Carey Mulligan, Alexe Chung nebo Michelle Williams. Navíc se tu začnete vzdělávat ve věcech jarních trendů. Jako první je na řadě lekce z kabelek, šperků či bot.

Výraznou (a to pozitivní) stopu zřejmě únorová ELLE zanechá i na vaší pleti. Dozvíte se v ní totiž vše o tom, jak si vybrat správnýkrém, v čem děláte chyby v péči o pleť a jak dešifrovat štítky s ingrediencemi na kosmetických produktech. Připočtěte k tomu texty od českých a slovenských spisovatelů o polibku, zamyšlení nad tím, zda i s velikostí 42 můžete nosit kousky od věhlasných návrhářů, recenzi dvou fitness novinek či tipy na podniky pro schůzku ve dvou. To všechno v novém čísle ELLE.