Nová ELLE s Hanou Jiříčkovou je tu!

Zajímá vás, o čem sní české ženy? Zamýšlí se nad tím Marscha Kocábová, Američanka, která v Česku prožila polovinu života. A ELLE vyzpovídala dalších 200 žen nejrůznějších profesí i povah – jejich odpovědi najdete na stranách 110–119.
Co se bude nosit v nové sezoně? ELLE vám představí nové kolekce pro letošní podzim a zimu. Vyberte si svůj styl Romantička, Rebelka, Holka/kluk, Světice, Dáma, Kariéristka, nebo snad Maximalistka?
Dozvíte se, jak nosit unisexový kabát, metalickou sukni nebo rolák.
Tentokrát jsme navštívili šatník Oldřišky Křížové, art directorky přehlídek Mercedez-Benz Prague Fashion Weekendu.
Je libo trochu kultury? Martin Hradecký připravil kromě svých tipů také rozhovor se spisovatelem Michalem Hvoreckých a portrét herečky Marine Vacth, která si zahrála kontroverzní roli mladistvé prodejné dívky v novém filmu francouzského režiséra Françoise Ozona Jen 17.
Boty, které nikdy netlačily – tak pojmenovala svůj rozhovor s Giovannou Ferragamo, jednou z dědiček slavného módního domu, Bára Šťastná. Co se dozvěděla, o tom si přečtěte na straně 88–90.
Je orgasmus zbytečný? Odpovědi na tuto otázku vás možná překvapí. Věčné téma zkoumala ve svém článku Anna Hubínková.
Fenomén Instagram pro změnu zkoumal editor a nadšený fotograf Ondřej Lipár. Neovládá nás toto nové médium až příliš?
Velkou módní story ztělesnila na stránkách ELLE Hana Jiříčková, se kterou si můžete přečíst i rozhovor. V něm Hana prozrazuje zálibu v malbě a designu i nadšení pro svůj dům s vinicí na jihu Francie.
Na stránkách ELLE Krása vás Zuzana Pelková seznámí s revolučními novinkami pro pleť.
A ještě mnoho dalšího vás čeká na stránkách nové ELLE…!