Modelky & Instagram

Andreea Diaconu
Takhle dvaadvacetiletá holka s modrýma očima a nepřehlédnutelným obočím předvedla své křivky na přehlídkových molech pro Pradu, Gucci, Lanvin, Dolce & Gabbana či Michael Kors. Andreea se rozhodně nestydí odtajnit všechna zákoutí svého života. Od domácích palačinek po dovolené na pláži. Plus vtipný komentář jako bonus.

http://instagram.com/andreeadiddy/

Anja Rubik
Polské krásce, která nedávno spolupracovala na kolekci bot pro Guiseppa Zanottiho, profil na Instagramu dlouho nevydržel. Krátce po založení byl zablokován, protože modelka na svém účtu zveřejňovala příliš mnoho fotografií nahoře bez… Po úspěšném obnovení profilu už si sice dává větší pozor, přesto se ale můžete těšit na zatraceně provokativní snímky.

http://instagram.com/anja_rubik/

Doutzen Kroes
Pokud chcete alespoň na dálku zjistit, jaké to je, vést život modelky, létat z metropole do metropole, účastnit se VIP večírků a nosit ty nejžhavější kousky z poslední sezony, pak zmáčkněte follow u profilu tohohle andílka Victoria’s Secret z Nizozemska.

http://instagram.com/doutzenkroes1/

Karlie Kloss
Nejenže na YouTube nedávno prozradila světu recept na své dokonalé sušenky Karlie Kookies, na jejím účtu na Instagramu najdete tipy na oblíbené restaurace i návody, jak připravit dokonalou snídani. Karlie dává světu ochutnat, jaké to je, být modelka-gurmetka.

http://instagram.com/karliekloss

Jourdan Dunn
Britská modelka je vždy připravená své věrné fanoušky rozesmát. Do hledáčku iPhonu dělá vtipné grimasy společně s kamarádkami jako Karlie Kloss či Cara Delevingne. Teď se z Londýna přestěhovala do New Yorku a život na Manhattanu sleduje vtipně, svěžím pohledem. A vy můžete s ní.

http://instagram.com/officialjdunn/

Lara Stone
Ať už smotaná pod peřinou se svým čtyřnohým miláčkem, nebo v zákulisí focení s Peterem Lindberghem, modelka je na Instagramu prostě k sežrání. A mluví za to i počet fanoušků – 39 000. Sledovat střípky z jejího VIP života můžete i vy.

http://instagram.com/lara_stone/

Modelky & Instagram