Módní oko Elle Style Awards

Elle Style Awards je večer věnovaný módě a stylu. A ačkoli do mikrofonu při anketách nejčastěji zaznívala odpověď na otázku „Jak dlouho jsem probíral/a šatník?“„No, asi tak deset minut.“, nám se tomu nechce moc věřit. Samotný galavečer Elle Style Awards byl jako jedna velká přehlídka a všichni se chtěli blýsknout a předvést nejnovější módní trendy, a to po svém.
Nejčastěji se objevovaly asymetricky střižené šaty, a to jak dlouhé, tak i krátké. Dlouhé šaty na jedno rameno měla na sobě například Kiera Chaplin. Šaty od Bottega Venneta ve stylu řeckých bohyní předvedla nositelka titulu topmodelka roku Denisa Dvořáková a šaty s volány ve stylu bohaté renesance zase nesmírně slušely Tereze Maxové. Pavlína Němcová zvolila svůdné šaty z průsvitných materiálů, které budou také jedním z hlavních trendů příští sezony.
Simona Krainová si nechala přivézt krátké bílé šaty s blýskavými detaily přímo z přehlídky Karla Lagerfelda v New Yorku. Ty prozrazovaly trend, který se bude nosit na jaře a v létě příštího roku. Cvočky, flitry a blýskavé látky nesměly na módní události chybět. Jeden z blýskavých outfitů inspirovaných osmdesátými léty na sobě měla například Tatiana Kuchařová.
Této módní události snad neunikl žádný módní detail, který představili přední módní návrháři na svých přehlídkách, jako mašle, peří, kůže, kožešiny a v neposlední řadě úžasná ouška Louis Vuitton, která nasadila Aňa Geislerová. Ta opět dokázala, že si titul ikona roku rozhodně zaslouží.