Módní peklo na MTV Music Awards

Pravděpodobně za tím stojí touha za každou cenu se zviditelnit. Světové hudební hvězdy se čím dál tím více uchylují k módním kreacím, při nichž zůstává zdravý rozum stát.

Pro Lady Gaga jsou její šokantní modely obchodním artiklem, bez kterých by zpěvačka pravděpodobně zapadla v davu. Jenže čeho je moc, toho je příliš, a když se absolutní favoritka hudebních cen celkem osmkrát během ceremoniálu převlékla a z toho jednou do modelu ze syrového masa, všichni si pomysleli, že to excentrická hvězda už skutečně přehání.
Jenže to nebyla jen Lady Gaga, kdo to se svým stylingem letos nedomyslel.

Katy Pery se špatným vkusem bojuje od začátku své kariéry, a tak místo toho, aby se zabývala tím, co jí skutečně sluší, volí své modely podle hesla „šokovat za každou cenu“. A tak si na předávání cen zvolila šaty, které by snad byly dobré pro finalistku mistrovství v krasobruslení, ale na slavnostním ceremoniálu působí směšně a nevhodně.

Ani Rihanna se letos nevytáhla – pro svůj duet Love the Way You Lie, který na pódiu zazpívala společně s Eminemem, se převlékla do modelu, jenž působil velmi lacině – tylová sukně ve společnosti krajkového topu nad pupík rozhodně nezapadá do šatníku hvězdy s jinak velmi propracovanými róbami.
To, co ovšem spojilo róby celého ceremoniálu, je jméno zesnulého Alexandera McQueena – ten je teď prostě v kurzu více než kdykoli před svou tragickou smrtí a ten, kdo nemá šaty s jeho jmenovkou, jako by nebyl. Smutné ovšem je, jakým způsobem hvězdy jeho kreace kombinují.

V overalu od McQueena přišla například i Robin, která jej ‚došperkovala‘ zeleným leteckým bomberem a botami na platformě, o kterých by si nezasvěcený jedinec pomyslel, že si je zpěvačka předešlé noci sama vlastníma rukama vyřezala.
Na povedené i otřesné módní kreace se podívejte do naší galerie.