Módní přehlídka Chanel SS19: Let’s go to the BEACH

Klasiké přehlídkové molo? To u francouzského módního domu nehledejte. Karl Lagerfeld tentokrát pozval hosty na pláž. Spolu s iluzí oceánu ji vytvořil přímo uprostřed Paříže, v Grand Palais. Nevěříte? Jen čtěte dál…

Už jsme si zvykli, že pokud jde o přehlídky Chanel, slovo „nemožné“ neexistuje. Karl nás už pozval do obrovského obchodního domu plného regálů nejstylovějších potravin Chanel (a my od té doby stále toužíme pít jen mléko Lait de Coco), do tropického deštného pralesa či ke startu vesmírné rakety. Takže to, že uprostřed Pařiže uslyšíme šplouchat vlny oceánu, nás nechalo ledově chladnými až do té doby, než jsme zabořili nohy do písku. 

A už se zase můžeme dočkat léta! S každým dalším lookem, který se objevil na pláži, jsme začali odpočítávat ošklivé podzimní a zimní měsíce do doby, než oblékneme oversize klobouky, asymetrické plavky, vzdušné materiály a všechny ty pastelového odstíny. Lagerfeld vrátil do hry plážové overaly, letní denim a tylové plážové šaty. A ani značce Chanel se letos nevyhnula logománie, takže velké nápisy na páscích, náhrdelnících, svetrech i kabelkách budou jistě během pár hodin po uvedení velice žádaným „horkým“ zbožím. 

Nejúžasnější momenty z přehlídky Chanel SS19: