Módní střípky

Masakr u Alexandera Wanga
V polovině července zorganizoval budoucí kreativní ředitel Balenciagy speciální akci pro své nejvěrnější fanoušky v New Yorku. Nic nebylo řečeno předem, jen místo konání a informace o tom, že půjde opravdu o nevídanou událost. Po několikahodinovém čekání na ulici byl dav vpuštěn do temné místnosti, kde se na plátně zjevil Alexander Wang a vysvětlil svým věrným, že se za chvíli otevřou dveře a oni si budou moci z jeho nové kolekce T vzít zadarmo tolik věcí, kolik jen poberou. A v tu chvíli návrhář rozpoutal naprostou hysterii. Přítomní si rvali oblečení z rukou, padali na zem, dokonce došlo i ke rvačkám. Video, které při této příležitosti vzniklo, už stihlo obletět svět. Lepší promo si snad Wang už ani nemohl přát.

Gisele Bündchen stále na vrcholu
Časopis Forbes zveřejnil seznam nejlépe placených modelek současnosti. A brazilská kráska mu kraluje už sedmý rok v řadě. Se svým výdělkem 42 milionů dolarů má velký náskok před druhou Mirandou Kerr, která se musela spokojit se sedmkrát nižší částkou. Gisele se stala například novou tváří podzimní kampaně švédského řetězce H&M, z jejíhož focení na svém profilu na Instagramu už odtajnila jednu fotku, nebo hlavní hvězdou spotu pro kosmetiku Chanel. A to všechno v rok narození jejího druhého potomka, dcery Vivian.

Chcete zjistit, kdo jiný se umístil na žebříčku deseti neúspěšnějších modelek za rok 2013? Tak klik!

Damien Hirst pro Alexander McQueen
Proslulý britský módní dům navázal spolupráci se svým neméně proslulým krajanem. Hirst je nejspíš nejznámější umělec současnosti, jeho žralok naložený ve formaldehydu neunikl téměř nikomu. Tentokrát bude mít ale za úkol navrhnout k desetiletému výročí již ikonického šátku s lebkami třicet jeho exkluzivních modelů, které budou v prodeji od poloviny září za 315 €. Už nyní se hovoří o tom, že se můžeme těšit na hru se symetrií a návštěvu zvířecího království.

Chanel hledá
chanel-logo


Toužíte se stát členem týmu jedné z nejprestižnějších značek v módním i kosmetickém světě? Pak máte šanci stát se obchodním zástupcem / reprezentantem značky Chanel pro Prahu a okolí.

Požadavky:
Vztah ke značce Chanel
Obchodní dovednosti, praxe na pozici obchodního zástupce alespoň 2 roky
Reprezentativní vzhled
Dovednosti v budování vztahů
Dynamická, pozitivní a reprezentativní osoba
Systematický a racionální přístup k práci (plánování, organizace, time management, reporting, apod.)
Ideálně zkušenosti z maloobchodu
Angličtina – komunikativní úroveň
Znalost PC – vyborná znalost Wordu, mírně pokročilá znalost Excelu (vytváření tabulek, znalost hlavních matematických funkcí), Power point.
Dobrý řidič

Svůj životopis spolu s motivačním dopisem, proč byste chtěli pracovat pro značku Chanel, zasílejte do 30. 8. na e-mail: [email protected]