Módní střípky: David LaChapelle pro Happy Socks

Velkolepá výroční party

Happy Socks letos slaví 5. narozeniny a jejich hrdí majitelé, Viktor Tell a Mikael Söderlindh, si k nim nadělili opulentní dárek v podobě spolupráce s předním módním fotografem Davidem LaChapellem. Ten kampaň pojal, ostatně jako vždy, šokujícím stylem. Do ulic Los Angeles vyhnal nahé šlachovité tanečníky a tanečnice, kterým zakryl jen jedinou část těla: chodidla. A čím jiným než veselými ponožkami. Spojení výstředního umělce a rozverné značky se ukázalo jako ideální, protože celé pojetí působí kupodivu zcela přirozeně. Představitel hyperrealismu se navíc do Happy Socks zamiloval natolik, že natočil i krátký film inspirovaný ponožkami narušujícími denní pořádek s názvem Happy Accidents. Ten bude spolu s fotografiemi exkluzivně představen v pop-up obchodě Happy Socks od 4. do 15. prosince v Martinské ulici číslo 4 v Praze 1.

Moschino povede slavný kreativní ředitel

Známému italskému módnímu domu panovala dlouhých devatenáct let Rossella Jardini. Nyní ale nastal čas na změnu. A to na pořádnou. Na pozici hlavního návrháře nastoupí rebel Jeremy Scott, proslavený svou moderní a eklektickou tvorbou. Kromě své vlastní značky tedy povede jak Moschino, tak i levnější řadu Moschino Cheap & Chic. Osobní pojetí italské módní stálice předvede designér poprvé na newyorském fashion weeku v únoru 2014. Už teď jsme zvědaví, nakolik se na očekávané kolekci podepíše jeho nepřehlédnutelný rukopis.

jeremy-scott

Nová tvář Intimissimi

Veronský výrobce spodního prádla si pro prezentaci kolekce na jaro/léto 2014 vybral úspěšnou modelku Alyssu Miller. Její bezchybné křivky budou zdobit kampaně Intimissimi celou následující sezonu. Přítelkyně Jakea Gyllenhaala už stihla zkrášlit mnoho titulních stran časopisů, mezi kterými samozřejmě nechybí ani ELLE, a zájem o ni má mnoho jiných prestižních značek. K jejím největším úspěchům ale určitě patří zařazení mezi hlavní hvězdy plavkového vydání časopisu Sports Illustrated. Pro mírně intimní focení tak byla logicky perfektní kandidátkou. 

AlyssaMillerIntimissimi