Módní střípky: Lady Gaga, Versace i Rihanna...

Styled to Rock
Začínající američtí návrháři se v listopadu poperou o první místo v nové soutěži na kanálu Style Network. A s jejich výtvory jim budou pomáhat tři hvězdní rádci: chválu a kritiku uslyší dvanáct mladých talentů od topmodelky Erin Wasson, rappera Pharrella Williamse a stylisty Mela Ottenberga. Rihanna jako producentka pořadu vsadila po nepříjemné zkušenosti, kdy se ve Velké Británii její show nesetkala s velkým úspěchem, raději na opravdu světově známá jména.
Upoutávku si prohlédněte ZDE.

Lady Gaga zpívá pro Donatellu
Už tak dlouho očekávané album ARTPOP výstřední zpěvačky je najednou ještě očekávanější. Za nedočkavost fanoušků může skladba Donatella. Jejím prostřednictvím vzdává Lady Gaga hold své milované módní ikoně. Text písně prý popisuje silnou a statečnou ženu, která se nezajímá o názor okolí a jde si tvrdě za svým. A extravagantní umělkyni tento životní přístup rozhodně není cizí.

gaga_dona

Finále spolupráce Kenzo a Vans
Velký módní dům a streetwearová značka na podzim uvedou svou pátou, a zároveň poslední, společnou kolekci tenisek. Limitovaná řada se nese v duchu dominantních motivů z přehlídky Kenzo na tento podzim a zimu. Známé modely Vans Authentic, Chukka a Slip-On tak zdobí potisky létajících tygrů, jemných obláčků a cikcak vzorů. K dostání jsou už nyní ve vybraných zahraničních concept storech, kamenných buticích a na e-shopu Kenzo.

Pavlína Němcová natáčí v Praze pro Američany

Krásná herečka a topmodelka Pavlína Němcová žije střídavě mezi Prahou a Paříží. Momentálně v Praze natáčí v angličtině seriál, zatím určený pro americký trh, z prostředí dětí, který výstižně popisuje problémy dnešní doby, složité partnerské vztahy rodičů, které mají vliv na psychiku a vývoj dětí. Pavlína zde ztvárňuje hlavní roli maminky dětského hrdiny, 10 letého chlapce. Pavlína se rozhodla věnovat i umělecké činnosti a připravuje svůj vlastní projekt. S módním butikem, kterého je tváří, v říjnu opět zrealizuje charitativní bazar pro svoji nadaci Šance Pavlíny Němcové. Dále ji čeká účast na prestižním gala večeru Barbara Day v Mnichově, kde se stane hvězdou červeného koberce. V září se Pavlína objeví na finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2013, kam ji doprovodí její syn Alain, který žije a studuje v Paříži. Kdy a kde se akce koná? 4.9. 2013 v 20:30 hodin ve Španělském sálu Pražského hradu.

Topmodelky míří do Prahy

A s Elite Model Look budeme pokračovat. Každý rok si ji nenechají ujít i české a slovenské topmodelky, které svou kariéru touto soutěží začínaly. Praha se může těšit na Češky Denisu Dvořákovou, Karolínu Mrozkovou, Zuzanu Stráskou či z nové generace Lenku Hanákovou nebo Margitu Žuchovou. Za Slovenky dorazí Michaela Hlaváčková, Denisa Dvončová, Saša Gachulincová, nová tvář Wonderbry Adriana Čerňanová či ambasadorka projektu Schwarzkopf Elite Model Look Slovensko Michaela Kocianová. Míša se také zhostí úlohy poradkyně začínajících modelek a bude participovat na přípravném soustředění v Praze, které se uskuteční v hotelu Ambassador. V této pozici profesionálního kouče již fungovala i na světovém finále, které se konalo minulý rok v Číně a zúčastnilo se ho dívky z více než 60 zemí. Tyto úspěšné modelky většinou žijí v New Yorku a pracují pro tituly jako Vogue, Numéro či W, do svých přehlídek je obsazují všichni slavní návrháři jako Calvin Klein, Vivienne Westwood, Karl Lagerfeld a další.