Módní střípky: Maison Martin Margiela pro Converse, Rihanna & MAC + horor s Carou Delevingne

Přečtěte si pravidelný týdenní výběr z aktuálního dění ve světě módy, ve kterém se dozvíte o netradičním pojetí ikonických tenisek, kosmetice od slavné zpěvačky a hereckých výkonech nejoblíbenější modelky současnosti.

RiRi Loves MAC

Barbadoská hvězda na sebe sice v posledních dnech přitahuje pozornost zejména kvůli svému výstřednímu účesu, ale zároveň se věnuje přípravě své druhé řady dekorativní kosmetiky pro MAC. Ta první byla dokonce natolik úspěšná, žese vyprodala za pouhé tři hodiny po uvedení na trh. Rihannina limitovaná edice bude v prodeji od 3. října a nebudou v ní chybět rtěnky, oční stíny, tvářenky, řasenky, štětce ani umělé časy. Díkybohu že barvy zvolila v podzimních tónech, a ne v modrých jako svou rtěnku v rámci právě probíhajícího newyorského fashion weeku.

Neobvyklé converse

Avantgardní značka Maison Martin Margiela se po spolupráci s H&M rozhodla, že své síly spojí s dalším dostupným celosvětovým řetězcem. Vznikne tak speciální řada klasických converse. Extravagantní módní dům zůstal věrný své fascinaci bílou, a doslova ji natřel na jinak barevné kotníčkové Chuck Taylor All Star a modely Jack Purcell. Vzhledem k pokrytí celé boty, včetně tkaniček i podrážky, barvou se bude její design v průběhu času měnit. Nátěr se totiž dost pravděpodobně bude odlupovat nebo praskat. Téměř umělecké dílo bude k dostání za minimální cenu 200 $.

MMM_a_Converse

Cara herečkou

Fendi ve středu zveřejnil očekávaný sedmiminutový strašidelný snímek od Karla Lagerfelda s Carou Delevingne a Saskiou de Brauw v hlavních rolích. Obě modelky v něm přijmou nebezpečné pozvání na večírek do tajemného panství, ve kterém je taková zima, že se celé třesou a nezbývá jim nic jiného než se zahalit do hlavních hvězd současné kolekce značky – luxusních kožichů. Podezřelá atmosféra je nakonec donutí k útěku, při němž ale nezapomenou v rychlosti popadnout své milované kabelky Fendi. Dramatické talenty obou krásek posuďte sami.