Módní střípky: překvapivá kolekce lodiček Louboutin

Christian Louboutin mění pohled na nude odstín

Celosvětově nejoblíbenější návrhář dámských bot ví, jak je v dnešní době důležité být politicky korektní. Z toho důvodu obarvil své klasické modely Pigalle, Flo peep-toe, Fifi pump, Batignolles a Vendôme hned do ‚5 shades of Nude‘. Tělovou barvu může totiž každá z nás mít opravdou zcela jinou. Christian jednoduše přichází s variantami pro všechny ženy světa. Chytrý tah. 

Louboutin-5-Shades-of-Nude

Junior Gaultier Couture

Módní enfant terrible rozšiřuje svoje pole působnosti a uvádí na trh haute couture kolekci pro děti. Očekávaná řada bude vycházet dvakrát do roka a malé holčičky se můžou těšit na zmenšeniny modelů z přehlídek pro dospělé. Zahájení nového projektu pojal návrhář opravdu grandiózně, protože se nechal inspirovat svou závěrečnou indickou róbou haute couture kolekce jaro/léto 2013, na které bylo při výrobě třeba strávit přes šedesát hodin čistého času. Verze pro malé princezny vznikla v tónech slonovinové kosti a padparadscha, což je velmi ceněný odstín safíru. Šaty tvoří vrchní část z hedvábí, tylová sukně a bolerko s křišťály Swarovski. Do prodeje půjdou před oslavami konce roku v pouhých devadesáti kusech v každé barvě.

junior_gaultier_couture

Spolupráce Michaela Korse a Gwyneth Paltrow

Hollywoodská celebrita a americký návrhář se spojí, aby nabídli čtenářkám Gwynetina blogu limitovanou edici nadčasového luxusního oblečení a doplňků vhodnou na dovolenou. Celá řada v sobě skloubí Korsův návrhářský rukopis a hereččin vkus a styl. Ta je ze spolupráce naprosto nadšená: „Michaelovy modely patří k americké klasice, která nikdy nevyjde z módy. Napadlo mě, že by bylo skvělé znovuobjevit některé z mých oblíbených vintage kousků této značky. Jsem nadšená tím, co jsme vytvořili.“ Celá kolekce bude k dostání od prosince na Goop.com a malý výběr i v e-shopu Michaela Korse.

Kors-Paltrow