Módní střípky: Robert Pattinson pro Dior, Gisele zpívá pro H&M a vítězky Elite Model Look

Přečtěte si pravidelný týdenní výběr z aktuálního dění ve světě módy a pusťte si nejsledovanější videa s hollywoodským hercem a brazilskou topmodelkou.

Pattinson tváří parfému Dior

Nejslavnější upír planety natočil pro francouzský módní dům love story pod taktovkou režiséra Romaina Gavrase. V černobílém snímku The Film, který se přece jen nakonec vybarví, prožívá nespoutanou mladou lásku s modelkou Camille Rowe. V téměř dvou minutách si vymění nekonečno vášnivých polibků, zamilovaných pohledů a prožívají bezstarostné chvíle. Celou divokou atmosféru dokresluje kultovní hudba od britské legendy Led Zeppelin. Kristen Stewart bude nejspíš po zhlédnutí spotu propagujícího pánskou vůni muset zamáčknout slzu.

Gisele Bündchen zpěvačkou

Nejlépe placená modelka světa ze sebe dala do nové kampaně pro H&M opravdu vše. Nejenže je pochopitelně její tváří, ale zároveň i nazpívala píseň, která bude celé reklamní video podkreslovat. Vybrala si skladbu All Day and All of the Night od The Kinks a podle videa si její nahrávání opravdu užila. Výsledek bude zdarma k poslechu na internetových stránkách švédského módního řetězce od 12. září a také ke stažení na iTunes. Výtěžek ze staženého songu poputuje na konto UNICEF.

Finále Elite Model Look

Středeční slavnostní vyhlášení soutěže jedné z nejznámějších modelingových agentur posunulo dvě mladé krásky o krok blíže k vysněné kariéře topmodelky. Vítězkou pro Českou republiku se stala tmavovláska Eva Klimková, ze Slovenek získala první místo blondýnka Barbora Koláriková. Obě odcestují na jubilejní 30. světové finále Elite Model Look do Číny. Snad se jim poštěstí a půjdou ve stopách svých úspěšných starších kolegyň, které se na vrchol dostaly stejnou cestou. Z českých můžeme jmenovat například současnou tvář na titulce Elle Hanu Jiříčkovou, Petru Němcovou a Denisu Dvořákovou, ze zahraničních pak Gisele Bündchen nebo Alessandru Ambrosio.

ELITE_6028