Modré oční stíny a linky podle celebrit

Modré oční stíny mají zvláštní postavení. Buď je milujete nebo nenávidíte. Nic mezi tím. Patříte-li do první skupiny, výborně! Pokud do té druhé, připravte se na to, že rychle změnít svůj názor a propadnete jim taky. Proč? Jsou totiž lepší, zářivější, víc sexy než kdykoliv předtím. Ale nekopírujte bezhlavě ikony 80. let, píše se přeci rok 2018. Letošní modrá má spoustu podob a dimenzí. 

Nosí je všichni. Modelky na přehlídkových molech i celebrity na červeném koberci. Můžete je sladit se svým oblečením, barvou nebe, oblíbeného drahokamu, prostě s čím vás jen napadne. Trendy modrá totiž není jen jedna, patří sem všechny odstíny, na které si jen dokážete vzpomenout. Královská, nebeská, elektrizující, námořnická, baby blue, tyrkysová, indigová, zářivá, pastelová, matná, lesklá, metalická, třpytivá a tím seznam rozhodně nekončí. 

To samé platí i o modrých linkách. Ty dají klasickému líčení nový rozměr. Můžete si nakreslit dokonalou linku v zářivých tónech nebo hodně tmavou, která až na světle odhalí své kouzlo.