Mozaika plná slunce: v nové kolekci plavek značky RESERVED

slunečních paprsků a hravých okamžiků u moře.

Propagace značky RESERVED.
Elle.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Letos v létě jsou plavky z kolekce značky RESERVED mozaikou rozmanitých stylů. Najdete zde vše počínaje kratičkými bikinami až po jednodílné plavky. Opravdu lákavé jsou tuto sezonu kombinace barev: oranžové a modré, květinové motivy máčené v námořnické modři anebo tropické safari. V módě jsou neobvyklé kombinace, široká škála pestrých barev a sexy střihů. Růžová je smíchána se sytě oranžovou, modrou a tyto barvy se mixují v květinové motivy. Více utlumené a vždycky v módě jsou černobílé kombinace s geometrickými řezy. Módní puntíky našly opět své místo v letní módě nastávající sezony stejně jako dívčí kostkovaný vzor a veselé potisky se srdíčky. U dvoudílných plavek kolekce RESERVED je hitem letošního léta barevnější vrchní díl v kombinaci s dolním dílem plavek v tlumenějších barevných odstínech.


Reserved

Letní móda značky RESERVED je tuto sezonu opravdu pestrou mozaikou různých stylů.
Barevné plastové náramky, přívěsky, korálky a obří sluneční brýle jsou oblíbenými prvky letošní sezony. Nyní můžete ve všech prodejnách RESERVED najít i limitovanou edici slunečních brýlí, slaměných klobouků a samozřejmě všech nevyhnutelných barevných doplňků pro to nejkrásnější léto.

Novou kolekci Léto 2011 najdete v osmnácti prodejnách RESERVED v celé České republice. Více na www.reserved.com/cz a nebo na www.facebook.com/reserved