Musíte mít: Designové šperky

Zorya

Za pozornost stojí limitovaná řada Virus, která představuje spojení krystalických kamenů vyrůstajících přímo na laně s perlami a jemným chmýřím, které evokuje strukturu mechů a lišejníků. Čistý design můžete obdivovat v bílých, zlatých i růžových odstínech.

Tina Hollas Couture

Vedle basic kolekce oblečení z kašmíru, vlny merino, lnu i hedvábí najdete v ateliéru novou kolekci kožených psaníček a šperků. Náhrdelníky a náramky z pravé kůže jsou doplněny kovovými aplikacemi, a stanou se tak nejen součástí festival looku, ale skvěle doplní i každodenní styling.

tina-hollas

Hermès Galop a Sangles

Na jarním milánském design weeku představil módní dům kromě šátků a kabelek i první kolekci bytových doplňků. Na léto si připravil šperky. Dvě řady inspirované světem koní jsou současně symbolem vysoké elegance. Zatímco kolekce Galop využívá přímo tvar koňské siluety a kombinuje diamanty s bílým i růžovým zlatem, Sangles si pohrává s tvarem uzdy v barvách žlutého zlata.

GalopHermesCollierIrisVelghe

Shit happens

Prsteny z kolekce Když kombinují bílý porcelán se zlatem nebo platinou. Řada je provázána myšlenkou chaosu a náhody, díky níž je svou strukturou každý kus originál.

Screen_shot_2014-05-20_at_18.07.24

Antipearle

Ostré linie masivních šperků doplňují elegantní říční perly.Vybírat můžete ze zlatých, stříbrných i temných variant s rutheniem, které s basic outfitem vytvoří luxusní kombinaci.

antipearle