Musíte vidět: Nový trailer Fifty Shades of Grey

Svátek zamilovaných se pro rok 2015 nebude nést v duchu něžné romantiky, ale zatraceně vzrušujícího napětí, které na stříbrném plátně předvede všem divákům Jamie Dornan, sexy představitel ještě víc sexy knižní postavy Christiana Greye. V novém traileru, si pan Grey vybírá ze své sbírky šedých kravat. Nestačily jsme počítat, ale tipujeme, že jich má nejméně padesát.

Vybírat si ale můžete i vy a to z nové kolekce úžasné značky spodního a nočního Fifty Shades of Grey navrženého samotnou autorkou knihy E. L. James. V galerii najdete naše favority, které seženete exkluzivně v sítích Tesco

Řada se skládá z víc než devatenácti nových luxusních kousků, jako je prádlo z transparentní krajky v odstínech drahých kamenů či saténové masky na oči s logem. „K Vánocům jsme chtěli stvořit temnou smyslnou linii s jemným náznakem dekadence. Proto jsme zvolili plné tóny zářivé rudé a půlnoční černé, jež navodí kouzlo zakázaného potěšení a atmosféru svátků podpořili jemným vyšíváním a hebkým hedvábným zdobením,“ prozradila autorka románu E L James.

prmediastore_LR_5852_7_112_f5_RGB

Musíte vidět: Nový trailer Fifty Shades of Grey