Boty na jaro, bez kterých se neobejdete

our social editors reveal their favourite instagram accounts 2003595.640x0c 68211

1) Bílé boty na podpatku

Bílé kotníkové kozačky nebo bílé lodičky se ještě před rokem mohly zdát jako faux pas nebo něco laciného. Všechno je jinak! Bílé boty v roce 2017 jsou cool, nejlépe vypadají k otrhanému denimu a nosí je všechny stylové holky – od Kendall, přes Chiaru až po Camille. 


 

 Snimek obrazovky 2017 05 12 v 11.21.56 6fe44

 

2) Tenisky v odstínu "millennial pink"

Co ke svému růžovému kabátu, růžové košili kolem pasu a ke svému chic "pretty in pink" make-upu? Hádejte, můžete třikrát. Jemná růžová pohltila módní i beauty svět a vypadá skvěle na všem.  Nám se obzvlášť líbí na teniskách. Až se trochu opálíte, zkombinujte je k minisukni a uvidíte, co to udělá s okolím i vaší náladou. La vie en rose!


 

 01 mules white top black pants mustard bag street style 3785a

3) Nazouváky nebo pantoflíčky

Barevné pantoflíčky jsou stále hot. A budou ještě dlouho. Je jedno, jestli zvolíte variantu bez podpatku, ty měkké marocké nebo nazouváky s podpatkem. Že se vašemu klukovi moc nelíbí? Nenechte se odradit. Nosí se k pánským kalhotám i k bohémským šatům a navíc vás za ně budou milovat i vaše nohy – nic pohodlnějšího není!


 

SukiWaterhouseAthleticShoesCanvasSneakersqAPmHUgFsuQx 49bc1 

4) Tenisky s platformou

Míříte vysoko? Jehly k tomu tuto sezonu nepotřebujete. Stačí oblíbený pár tenisek, kterému se ale na letošní jaro a léto zvýšila podrážka. A dost výrazně. Proč je vyzkoušet? Sneakers s platformou vám dokonale prodlouží nohy bez toho, aby vám ubraly na pohodlí. Na koncerty i letní festivaly si je zamilujete!


 

 hbz gigi hadid 0411 splash adf86

5) Kozačky jako ponožky

Že kotníkové kozačky vypadají skvěle i k letním kombinacím, víte určitě dávno. Letos ale nabraly ještě více sex-appealu a nosí se tzv. sock boots, tedy kozačky a úzkým vrškem, které obepnou vaše kotníky a prodlouží nohy až do nebes. Efekt, který otestovala Gigi Hadid, Kim Kardashian i Rihanna, musíte rozhodně zkusit také.