Must-have z módních mol: Šperky XXL

 

1. Maxi náušnice


earrings1 1c9c0

Výrazné náušnice se začaly objevovat už minulou sezonu, na tu nadcházející ale teprve nabraly na obrátkách. Respektive na velikosti. Velké náušnice se objevují v kolekcích J.W. Andersona, Proenza Schouler, MarniLoewe i Maison Margiela a nosí se v páru i samostatně. Jednoduchý a sexy způsob, jak i tričko s džínami pozvednout v dokonalý večerní outfit.


 

2. Mega náhrdelník

pendant 9c5a6

Kdo má rád přívěsky na krk, měl by si k nim na jaro pořídit pořádný řetěz. Všudypřítomný choker v novém roce nahrazují pendanty velikosti XXL. Předvedli je například Dsquared. Minerály, jako je křišťál či surově osekané kameny nebo nerosty se objevily zase například na přehlídce Stella McCartney či Givenchy.  


 

3. Hybrid

hybrid 89fe8

Pro ženy, které se nespokojí jen tak s něčím, přinesly nejnovější kolekce něco netradičního: tak trochu náhrdelník, tak trochu náušnice. Předvedli je třeba Mary Katrantzou i Rodarte.


 

4. Výrazný náramek

naramky1 12968

Široké a výrazné náramky, které v případě nouze poslouží jako malé brnění. To jsou šperky inspirované antikou či futuristickými liniemi, které se objevily u Loewe a LouisVuitton. Schovávat je pod svetrem nemusíte, nosí se totiž i přes rukáv.