Mužům vstup zakázán! Tohle je soukromý ostrov jen pro ženy

IT technička Kristina Roth přesně takový problém měla a potřebovala vypnout. „Opravdu jsem žila, dýchala, pracovala ve světě, který ovládají muži. A když jsem v posledních letech opravdu začala více cestovat, potkala jsem po celém světě spoustu úžasných a zajímavých žen,“ řekla CNN.

 

A tak založila ženský spolek SuperShe. Ten původně fungoval tak, že Kristina organizovala zájezdy do exotických destinací. Ale když se dozvěděla, že je u Finska ostrov na prodej, neváhala ani chvilku a koupila ho.  

„Chci, aby se ostrov SuperShe stal bezpečným a omlazujícím prostorem, kde mohou ženy znovu objevit samy sebe a své touhy. Místo, kde je možné dát se znovu do kupy bez zbytečného rozptylování.“

Ostrov leží u pobřeží Finska v Baltském moři asi hodnu a půl cesty od Helsinek. Je velký zhruba 3,4 hektaru a najdete tu božský klid i nádhernou finskou přírodu – lesy, skály, moře a úžasné východy slunce.

Ubytování ve čtyřech luxusních chatkách je určeno pouze deseti ženám. Pětihvězdičkový resort nabízí finskou saunu, wellness, hodiny jógy i prostor pro meditaci.

Komunita žen kolem Kristiny už má asi tři tisíce členek. Abyste se ale na ostrov dostaly, musíte projít výběrovým řízením. Na účtě musíte mít zhruba šest tisíc dolarů (přes 120 tisíc korun), mít zajímavý osobní příběh a projít videopohovorem.

Během června Kristina na ostrově přivítá VIP členy své komunity a od července bude ostrov oficiálně otevřen. My jen doufáme, že Kristina časem podmínky trochu zmírní a vyrazíme!