Návod: Co si koupit ve slevách?

Podlehnout šílenství mezi regály zlevněného oblečení je snadné. Zkuste se ale tentokrát vyhnout zbytečným úlovkům a investujte do kousků, které unosíte i během další sezony

Bílé i pomalované plátno

Za nejlepší investici považujte všechny odstíny bílé, které navíc unosíte ještě i letošní zimu. Navíc bílá, stejně tak jako černá, se vám v šatníku nikdy neztratí. Nebojte se ani divokých uměleckých potisků. Volit můžete klidně mezi pop-artem i expresionismem. Zopakujte si důkladně lekci dějin umění a pořiďte si sběratelské dílo. 

bilabarvass2014umeleckypotisk

Známé motivy v novém kabátě

Kohoutí stopa i army styl se vracejí s velkou slávou zpět na scénu. A aby daly jasně najevo, že jsou zpět, tak se pořádně vybarvily. Kamufláž z divokých barev by sice v boji neobstála, ale v módním světě bude letos jednou z nejúčinnějších zbraní. Vzor kohoutí stopy zase porušil svůj běžný black and white dress code a zjemnil se do něžných pastelových tónů. 

barevnakamuflazkohoutistopa

Rock’n’roll i glamour

Nebojte se kůže, dávno už není materiálem určeným pouze pro motorkáře a fanynky rocku. Není nic svůdnějšího než jednoduché kožené sukně či šaty na holých nohou. A pokud se chcete doslova blýsknout, tak se zahalte od hlavy až k patě do zlata. Módní mola totiž zaplavila nejluxusnější barva opravdu ve velkém. 

kuzeaholenohyzlatalavina