Nejhezčí módní videa

Svět módy se netočí jen okolo přehlídek a krásných nablýskaných magazínů. Videa začínají být čím dál tím častější nástroj komunikace pro velké i menší fashion značky. Stejně tak je rádi používají blogeři a celebrity, aby se přiblížili svým fanouškům. My se těch nejlepších za poslední dobu nemůžeme nabažit a pouštěli bychom si je nejradši pořád dokola!

Hlavní roli ve světě videí hraje aktuálně Salvatore Ferragamo. Ten se rozhodl internetové prostředí obohatit o romantický zamilovaný příběh Walking Stories na pokračování. První díl uveřejnil toto úterý, a už teď se nemůžeme dočkat sedmi dalších úterků, kdy budou pokaždé zveřejněny další. Kdo je ta tajemná láska mladé Sary? A kde proboha nechala boty?

Boty jsou hvězdou i dalšího vizuálního oblíbence Tabithy Simmons. Návrhářka bot dostala skvělou myšlenku upozornit na svou tvorbu pomocí videa, ve kterém několik slečen na dynamickou hudbu skáče přes švihadlo. Dá se snad důmyslněji upozornit na nohy a jejich ozdoby?

Náš redakční miláček Garance Doré zase vesele a optimisticky, jak už je u ní zvykem, ukázala svým věrným čtenářům nový sestřih. Ačkoli jsme se výrazného zkrácení nejdřív trošku báli, protože její neposedné kudrnaté vlasy byly tak trochu její poznávací značkou, musíme uznat, že této srdečné a usměvavé Francouzce bude slušet nejspíš úplně všechno!


A Francií se i rozloučíme. Na závěr vám chceme ukázat ještě krátký film oslavující růži, která je hlavním prvkem parfému Roses de Chloé. Ladnou choreografii si vzalo na starost duo I Could Never Be a Dancer a hudby se ujal electro umělec Jackson and His Computer Band. Každá žena v něm metaforicky představuje tančící okvětní lístek. Jak květiny rozkvétají, okvětní lístky se množí a rozvíjejí, až vytvoří kaleidoskop růží. Nechte se zhypnotizovat!