Nejlépe oblékané celebrity týdnů módy

Fashion weeky už jsou za námi, a tak je načase zhodnotit, jak se s nimi jejich účastníci poprali. Alexa Chung, Karolína Kurková, Kate Moss – to jsou jména, která se na módním nebi třpytila. ELLE.cz vybrala ty nejlepší outfity, ve kterých se celebrity na týdnech módy ukázaly. Jaké se líbily vám?

1. New York
Sexy Camila Alves zahajuje náš výběr v jednoduchých, ale o to třpytivějších šatech. Rozpuštěná hříva a opálený vzhled jí spolu se zářivým modelem dodávají vzhled bohyně. Americká herečka a modelka Maggie Q předvedla pravý francouzský šarm a její kombinace baretu, pruhovaných šatů a khaki kabátku se nám zalíbila. Trendy cop na stranu už celému outfitu jen dodal šmrnc. Blake Lively přišla na večeři Marchessa v zářivě oranžových minišatech této značky. Podle nás je roztomilost sama a ta se v módě také počítá. Rose Byrne se oproti tomu předvedla v přísném viktoriánském stylu: transparentní košile s mašlí u krku v kombinaci s šedými kalhotami a ofinou střiženou do čela – sexy paní učitelka je na světě. Která se vám líbí?

New York

2. Londýn
Kate Bosworth vyrazila na londýnskou Burberry show jak jinak než v Burberry kompletu. Přecvokováno? Nemyslíme si. Olivia Palermo se rozhodla čelit chladnému anglickému počasí v kožichu Pringle. S jednoduše vyčesanými vlasy a brýlemi jí to podle nás vážně sluší. Krásná Cara Delevigne nás odzbrojila jak dokonalou koženou kombinací kalhot a letecké bundičky, tak svým úsměvem. A kdo jiný by mohl ukončit tento výběr než londýnská ikona Kate Moss? Šedý kalhotový kostýmek, klobouk, brýle a velké psaníčko – tak tomuhle říkáme styl.

Londýn

3. Milán
Italské město hýřilo barvami. Alespoň v případě prvních dvou dam z naší hvězdné čtveřice. Polská modelka Anja Rubik předvedla sexy model – zelené kalhoty, fialový top, zlatý pásek a sytě modré jehly. Zdánlivě nezkombinovatelná kombinace je podle nás perfektní. Linda Fargo si umí chytit taxík opravdu stylově. Jak na to? Oblečte červené kalhoty do pasu, výrazně modrou košili, rudé rty a místo kabelky jedině Moleskine. Pokud ale pořád máte z barev trochu respekt, blýsknout se můžete třeba i v něžné champagne, tak jako modelka Eva Riccobono. Na červený koberec oblékla šaty, boty a psaníčko od McQueena a moc jí to slušelo. Margherita Missoni předvedla, že kombinace vzorů se nosí, a oblékla si puntíkatou sukni do pasu a pruhované tričko s dlouhým rukávem. Jednoduché, perfektní.

Milán

4. Paříž
Alexa Chung zářila v podstatě ve všem, v čem se během týdnů módy objevila na veřejnosti. A ani přehlídka Chanel nebyla výjimkou – panenkovské šaty stejné značky jsou přesně její styl. Jako reprezentativní kreativní ředitelka japonské Vogue se ukázala i Anna Dello Russo, a potvrdila tak svoji pozici módní ikony. Troufli byste si na takový kostýmek? A co na minišaty Balmain, které oblékla ruská modelka Natasha Poly? My rozhodně! Týdny módy jsme se rozhodli zakončit hezky po česku. Další osobností, která na FW úspěšně demonstrovala, že se umí obléknout, byla Karolína Kurková. Ze záplavy povedených modelů jsme pro vás vybrali šaty od Michaela Korse, které Karolína oblékla na koktejlparty k třicátému výročí této značky. Vypadá dokonale, nemyslíte?

Paříž