Nejlepší boty do sněhu

Plánujte o víkendu výlet do hor? Abyste si mohla zimu pořádně užít a sem tam i skočit do sněhu pro kouli, musíte mít pro to i správné vybavení v podobě teplých a pohodlných bot. A díky tomu, že se v posledních letech návrháři soustředí i na sportovní disciplíny, nemusíte dělat kompromisy. Na výběr máte od sportovních přes elegantní až po ty chlupaté. Přinášíme seznam těch nejlepších.

Moon Boot

Italské boty Moon Boot už podle názvu napovídají, že se autoři nechali designem inspirovat botami astronautů. Po Měsíci s nimi nejspíš chodit nebudete, ale do sněhu jsou naprosto ideální. Seženete je například v obchodě DAVID Sport Harrachov.

obrazek-9257-1

Ugg

Kdo by neznal klasické zimní válenky. Australská značka UGG je ale vyrábí z ovčí kůže, tudíž vás zahřejí daleko lépe než ty ‚umělé‘.

uggsreal

Adidas

Jestli ctíte klasiku, tak sportovní boty od Adidasu jsou pro vás to pravé. Originální, sportovní, s moderním designem.

adidas-originals-jeremy-scott-snow-boots

Dior

Luxusní nemusejí být jen šaty od Dioru. Pořídit si můžete i stylové sněhule s chlupatými doplňky.

dior-boot

Tecnica Yaghi

Zahrajte si na sněžného muže chlupatými botami Tecnica Yaghi. Díky vyšší podrážce se vám navíc chlupy nezašpiní, což je u tohoto typu bot velká výhoda. K sehnání v obchodě DAVID Sport Harrachov

obrazek-9851-1

Tamaris

Krásné sněhule nabízí i Tamaris. Protiskluzová podrážka vám možná ušetří několik modřin. Dostupné například na http://tamaris-obuv.cz/

Picture_24_copy