Nejlepší destinace pro vaše líbánky v roce 2019

Plánujete letos svatbu? A samozřejmě líbánky? Gratulujeme! Proto jsme dali hlavy dohromady s cestovními experty a vybrali jsme pro vás „nové” destinace pro rok 2019, kde vás budou rozmazlovat nekonečně bělostnými plážemi, skvělým jídlem a nezapomenutelnými zážitky. Protože co si budeme nalhávat svatební přípravy mohou být někdy pěkně vysilující a o to víc důležité je těšit na na následný odpočinek ve dvou! 

libanky

Chorvatsko

Ať žije středomořská romantika! Bohatá historie, malebné výhledy na moře, skvělé jídlo i pití… a to nemluvíme o tom, že jde o destinaci, kde se natáčela většina záběrů seriálu Hra o trůny. Líbánky můžete odstartovat v Dubrovníku, Šibeniku nebo na nějakém z místních ostrůvků. Naším tajným tipem je třeba Lokrum - malý ostrůvek, který je součástí přírodní rezervace a těšit se můžete na bělostné pláže bez turistů a výhledy na skalnaté útesy.

cara

 

libanky

Malta

Malta je prostě perfektní líbánkovou destinací! V jeho případě rozhodně platí, co je malé, to je hezké. Tenhle ostrov ve Středozemním moři se vám bude líbít, protože nabízí od každého něco - kosmopolitní letoviska, rodinnné hotýlky i hotel na soukromém poloostrově s privátními plážemi jen pro vyvolené. Užijte si zde šnorchlovní, opalování i neuvěřitelnou místní architekturu a jídlo.

cara
líbánky

Bora Bora 

Líbánky zde strávila Brigitte Bardot i Jennifer Anniston. Sopečný ostrov ve Francouzské Polynésii patří k nejzajímavějším a nejluxusnějším svatebním destinacím na světě. Můžete zde bydlet v romantické chaloupce uprostřed moře nebo využívat služby luxusních pětihvězdičkových resortů. 

cara
líbánky

Positano

Rovně tu ujedete sotva pár metrů. Na jedné straně Tyrhénské moře, po druhé strasně hory tyčíčí se do výšky půldruhého kilometru. Tohle pobřeží kolem městeček Amalfi a Positano je označováno za jedno z nejkrásnějších v itálii. Kromě nádherných západů slunce, skvělého jídla a se tu můžete těšit i na romantické pláže a impozantní architekturu.

cara
líbánky

Indonésie

Indonésie je jedno z nejkrásnějších a romantických míst. Nachází se zde spousta nádherných ostrůvků, kde se můžete kochat nejen úžasnými exotickými rostlinami, ale také životem pod mořskou hladinou. Pokud chcete strávit líbánky na opravdu nádherném, romantickém a nezapomenutelném místě, je Indonésie to pravé pro vás. Zajeďte si na okouzlující ostrov Bintan, Belitung nebo Lombok.