Nejlepší motivace ke cvičení? Nový outfit!

Nejsme vyjímky a začátkem Nového roku (nebo každé pondělí) opět startuje naše honba za perfektní postavou. A co jiného ženu víc namotivuje k pohybu než nový kousek oblečení, že? Proto jsme v našich oblíbených obchodech vypátrali fitness kousky, které si stejně jako my zamilujete a které se stanou vaším důvodem, proč ráno vstát o chvilku dřív a vyrazit cvičit jógu nebo pilates. 

Jak vybírat oblečení na cvičení podle ELLE:

- Nejdůležitější je, aby vám oblečení dobře padlo. Proto doporučujeme zkoušet a online nakupovat jen značky, kde máte svoji velikost dobře ověřenou. Ve chvíli, kdy vás něco někde bude škrtit nebo omezovat v pohybu, cvičení nebude mít dlouhého trvání.

- Myslete na kvalitu. Do sportovního oblečení se rozhodně vyplatí investovat. Funkční materiály jsou lehké, příjemné na dotek a navíc prodyšné a dobře odvádějí vlhkost. 

- Nezapomínejte na doplňky. Nejenže jsou trendy, ale funkčnost například gumičkových čelenek do vlasů oceníte při každém náročnějším tréninku, kdy vám vlasy nebudou padat do obličeje. Vysoké ponožky nebo potítka na zápěstí zase skvěle vypadají.

Fitness výbava ve stylu ELLE: