Nejstylovější děti Hollywoodu

Blue Ivy, Flynn, Honor, Jackson, Kingston, Levi... Holčičí i klučičí skvadra k pohledání. Suri (dcera Katie Holmes) je klasická holčička, která se ráda obléká do barviček, Blue Ivy (dcera Beyonce) ještě nechodí do školy a už je nepřehlédnutelně excentrická a North West (dcera Kim Kardashian) je prostě královna. A kdo je postaven mimo všechny škatulky, to je Harper Beckham. Podle ELLE je tak stylová, že by si mohla obléknout i pytel, a povýšila by ho na originální outfit. Ráda se ukazuje v šatech, ale když vyráží s tátou na hřiště, vezme si bombera nebo třeba kopačky. A nejen tyhle holky jsou naše "malé velké" módní ikony.

ELLE miluje odvážné fashion dětské ikony...

5. Táta Batman a máma Electra. Violet Affleck by mohla mít šatník jako superhrdinka, ale co je okouzlující? Ledabylá ležérnost jejích outfitů. Nosí hipsterské brejličky, květinové vzory, mixuje barvy a hlavně miluje barevné boty.

89756PCN Garner20 624x986 f53d9

4. Matilda Ledger. Dcera Michelle Williams a Heath Ledgera. Nejvíc cool dítě, které známe! Miluje vlněné šály, čelenky a jako správná podivínka nosí holínky nebo uggy. Dr. Parnassus by z ní měl velkou radost.

michelle williams matilda ready for the rain 1 960x1335 8b4e5

3. Shiloh Jolie-Pitt. Neposedná dcera krále a královny Hollywoodu, Brada a Angeliny. Shiloh má naprosto rozpoznatelný módní rukopis! Miluje klučičí módu a její posedlost vším pánským obdivujeme i my v ELLE. Rockové vázanky, kecky, army styl a grafická trička! You rock Shiloh!

AG019068 03 500x750 cb45d

2. Nejstarší dítě Gwen Steffani a Gavina Rossdala je něco jako dětský Iggy Popp. Kingston střídá barvy i střihy účesů. Jeho outfity rozhodně nejsou formální. A rád porušuje všechna módní pravidla.

kingston 9 435 fd5d6

1. Pokud jsou Brangelina královským párem, Will Smith a Jada Pinkett Smith vládnou sousednímu barevnému království. Jejich dcera Willow se nebojí vůbec ničeho. Zvířecí printy, grafické šaty, velké šperky i bláznivé boty. Willow je dětská Lady Gaga. Do královského klanu Smithových dokonale zapadá.

willow smith 532 1508458a 43465

10 dalších dětských módních rockerů najdete v naší galerii!

 

Nejstylovější děti Hollywoodu