Německá značka s.Oliver představuje byznys módu z řady Selection

Na tiskové konferenci, které se zúčastnila i ELLE.cz, byla kromě nové kolekce představena také tvář značky pro Českou republiku, herečka Lucie Benešová. „S.Oliver sluší každé ženě – ty střihy jsou tak dokonalé. Je to sportovně-elegantní móda pro každý den, pro ženu s dětmi i pro slečnu, která chce být krásná,“ řekla Lucie.

Selection se od ostatních kolekcí odlišuje především tím, že dbá na kvalitu použitých materiálů. Košile tak nebude ušitá pouze z bavlny, ale s přidanou viskózou. Hodně se používá také hedvábí. Je to móda určená pro ženu, která potřebuje při práci vypadat dobře a elegantně. „Jsme firma, která se trendy inspiruje. Nabízíme módu pro skutečné lidi. Naše zákaznice také nejsou typy, které jdou po žhavých novinkách. Jsou spíš konzervativní – normální ženské z davu, které hledají volnočasovou módu a důležité pro ně je, že je nositelná a střihy padnoucí.“

Každý měsíc by se v obchodech měla objevit nová kolekce. Pokud si ji chcete prohlédnout mezi prvními, zavítejte do některého z nich vždy poslední týden v měsíci. Největší výběr pak naleznete v prodejnách na Chodově, v Arkádách, na Zličíně, v Brně pak v Olympii a ve Vaňkovce. V dubnu se těšte na kolekci v námořnickém stylu, v květnu můžete spolu se značkou s.Oliver oslavit čtyřicáté výročí kreslených postaviček Looney Tunes.