Nenechte si ujít...

1/ Sisley taštičky
Když si koupíte dva produkty Sisley, z nichž jeden bude součástí péče, dostanete kosmetickou taštičku s miniprodukty. Taštičky budou různé – stříbrná (na obrázku), černobílá kohoutí stopa nebo barevná kostkovaná. Na www.sisley.cz najdete adresy míst, kde tuto přírodní francouzskou kosmetiku můžete koupit.

2/ Pro děti
Udělejte radost sobě i dětem. Od 16. 7. si budete moci koupit růžovou osušku Mary Kay, 320 Kč. Z této částky přispějete 55 korunami na Fond ohrožených dětí, který pomáhá opuštěným, zanedbaným a týraným dětem. Chcete vědět víc? Klikněte na www.marykaycz.cz

3/ Levandulová sklizeň
V srpnu byste neměla minout obchůdky L’Occitane. V těchto dnech totiž budou oslavovat sklizeň levandule. Připravili pro vás spoustu nových (a samozřejmě voňavých) levandulových výrobků. Když si koupíte některý z nich (nad 800 Kč), dostanete brož ve tvaru motýla. Při koupi tří levandulových výrobků získáte levandulový syrup. Můžete si tak sama doma připravit tradiční francouzský nápoj. Jak? Jednoduše se smíchá s vodou v poměru 1:10, stejně jako ovocná šťáva.

4/ Lesk + lak
Když si od 25. 7. do 21. 8. koupíte v Sephoře lesk na rty Glam Shine od L’Oréal (199 Kč), dostanete jako dárek lak na nehty z kolekce La Collection. Lesky jsou ve 23 odstínech, laky v devíti.

5/ Letní taška
Líbí se vám tato růžová taška? Dostanete ji, když si od 25. 7. do 21. 8. koupíte letní vůni Very Irresistible Givenchy Summer (EdT 75 ml, 1780 Kč). Pospěšte si, akce platí do vyprodání zásob.

6/ Vůně + miniaturka
Právě teď máte šanci koupit si dárkovou kazetku příjemné svěží vůně Éclat d’Arpège. Stojí stejně jako vůně, ale navíc dostanete pětimililitrové ,miminko’, které se vejde i do té nejmenší kabelky.

7/ Jak vypadat skvěle?
Kadeřnici Blanku Haškovou a její kolegy možná znáte z televizního pořadu Vypadáš skvěle! Pokud chcete jejich šikovnost zkusit na vlastní hlavě, není problém se k nim objednat. Kde? Salony Hair Area (Náprstkova 7, Praha 1, tel. 222 222 015; druhý, nově otevřený, je ve Zlatnické 12, Praha 1.) Mrkněte na www.hairarea.com

8/ O pár kilo lehčí
Salon Miracle (Janáčkovo nábř. 7, Praha 5, tel. 257 317 326) má nové ošetření Oxifat+. Vyberte si ze tří programů. Buďto můžete díky myostimulátoru zhubnout, přeměnit tuk ve svaly nebo formovat tělo. Vyšší teplota navíc urychluje spalování. Jedno ošetření stojí 890 Kč. Do 31. 8. vás však přijde 12 ošetření na 8000 Kč a 24 ošetření na 15 000 Kč. Víc se dozvíte na www.salonmiracle.cz