Nenechte si ujít Perlové týdny

Po diamantu je to další věc, po které většina z nás touží. Perly. Na krku, zápěstí, v uších nebo třeba na prsteníčku, každá z nás by jeden takový skvost měla doma mít. Nepatříte mezi ty šťastné, kterým prababička odkázala šaty s vlečkou a perlový náhrdelník? Pak speciální květnová akce v obchodech Halada čeká jen na vás.

V sortimentu českého klenotnictví naleznete širokou nabídku perlových šperků předních světových značek. Květnové Perlové týdny se zaměřují na jednu z nich – tradiční německý šperkařský dům Schoeffel. Spolu s ním pořádá rodinný podnik Halada prodejní výstavu. Od 9. do 14. května v Praze a od 16. do 21. května v Brně budete mít jedinečnou možnost vybírat z velkého množství šperků, které budou přivezeny do České republiky jen pro tuto příležitost. Vyškolený personál vás provede světem perel sladkovodních, akoya, tahitských a perel z jižního Pacifiku.

V diáři si jednotlivé termíny poznačte červeným písmem a zamiřte do klenotnictví Halada. V Praze do pobočky Na Příkopech 16, v Brně do ulice Česká 23.