Nenechte si ujít: Zoe & Morgan pop-up store

Gallery by Minty Concept club uvádí True Romance, exkluzivní pop-up store světoznámé značky šperků Zoe & Morgan, která se bude v České republice prodávat pouze dva dny! Pop-up shop se ponese v duchu nejnovější kolekce s názvem Tattoo Parlor Etiquette inspirované originálními motivy tetování. Láska, nevázanost, osobitost… vše, co se odmítá podřídit konvencím.
Vlastně se není čemu divit, sami návrháři vnímají tetování jako cestu k vyjádření sebe sama. První ručně vyrobené šperky této sourozenecké dvojice spatřily světlo světa v roce 2006. Téměř přes noc se staly hitem. Šperkům s rokenrolovou duší propadly nejen módní fanoušci, ale i celebrity (Kate Moss, Alexa Chung, Helena Christensen, Lily Donaldson, Emma Watson) či editoři prestižních módních titulů.
V pop-up shopu v Minty Gallery se můžete těšit na průřez jejich tvorbou – na kolekce Greatest Hits, speciální Fine Jewellery Collection nebo pánskou linii. Pokud sem nestihnete dorazit, budiž vám útěchou, že Zoe & Morgan zasílají svoje šperkařské skvosty i do Česka. Ale je mnohem větší zážitek vidět všechno LIVE.
Tattoo Parlor Etiquette přijede do Prahy představit sestra sourozenecké dvojice Zoe & Morgan Ruth Sibbald, a protože s ní plánujeme udělat rozhovor, určitě o Zoe & Morganuslyšíte ještě víc.

Pro veřejnost bude True Romance pop-up store otevřen 25. a 26. 11. od 11 do 18 hodin, v Minty Gallery, Haštalská 1, Praha 1.

Ochutnávku šperků najdete v naší galerii.

Nenechte si ujít: Zoe & Morgan pop-up store