Nevěsta se vdávala v černých vintage šatech od Givenchy

Liberty svou volbou naprosto popřela tradiční barvy, jako jsou bílá, béžová nebo starorůžová a vybrala si šaty v černo-modré barvě. Šaty doplnila černým závojem od britského kloboučníka Stephena Jonese. Naposledy jsme výběr černých svatebních šatů zaznamenali v Čechách, když si Iva Frühlingová brala Richarda Krajča a měla na sobě jedny od návrhářky Denisy Nové. Po obřadu se Liberty převlékla do saténových bílých šatů, které se na dovádění na pláži hodily více. Ve svatebních šatech vypadala jako mrtvá nevěsta ze stejnojmenného Burtonova filmu, ale musíme přiznat, že byla opravdu krásná "mrtvá nevěsta". 
 
liberty ross zoom 96e394aa 5871 4a6d be38 21e602513fb3 ce77b
 Jimmy Iovine byl spoluvlastníkem značky Beats, kterou spravoval společně s Dr Dre. V roce 2014 firmu prodali Applu za 3 miliardy dolarů. Jimmy měl na sobě tmavě modrý sametový smoking od Toma Forda doplněný černou košilí. 
 
Pár měl svatbu na sídle podnikatele Davida Geffena v Beverly Hills. Mezi hosty nechyběli moderátorka Oprah Winfrey, Lady Gaga, Tom Hanks, Rita Wilson nebo Pharrel William se svou ženou Helen. 
liberty ross wedding zoom 03 ca217ec2 5947 4021 b7ca 1ceac44bacc3 a0b4e
 
Dresscode pro ženy - svatebčanky byla červená barva. Pro oba novomanžele to byl již druhý sňatek. Liberty se rozvedla s režisérem Rupertem Sandersem v roce 2012 poté, co se provalila nevěra s herečkou jeho filmu Sněhurka a lovecm, Kirsten Stewart. Ten rok se z Liberty stala nejslavnější podváděná manželka a Rupert byl propírán ve všech bulvárech. Letošní pokračování Sněhurky natočil nový režisér a role Sněhurky byla přeobsazena Jessicou Chastain. Nevěra se nevyplácí. 
 
oprah winfrey pharrell williams jimmy iovine liberty ross wedding instagrams 015cf
 
I Iovine byl už jednou ženatý, jeho ženou byla modelkaVicki. Společně vychovávají čtyři děti. 
 
Doufejme, že jim černá svatební barva přinese štěstí! Vše nej k svatbě, Liberty a Jimmy!