New York FW začal galavečerem proti AIDS

Velké jablko zahájilo svůj týden módy ve velkém a dobročinném stylu. Nezisková organizace amfAR, podporující výzkum HIV a globálně bojující proti onemocnění AIDS, zahajuje Fashion Week v New Yorku svým galavečerem už od roku 1998. Jedná se o jednu z nejočekávanějších benefičních akcí roku, kterou si většina módních osobností nenechá ujít. Jste zvědaví, co měli na sobě?

Blake Lively

Blake alias Serena z Gossip Girl je čerstvou tváří módního průmyslu a očekává se, že usedne do prvních řad na většině přehlídek. Nemohla proto chybět ani na zahajovacím večeru. Na sebe si vzala róbuAlexander McQueen, louboutinky a šperky Lorraine Schwartz. Co na ni říkáte?

Carine Roitfeld

Carine Roitfeld

Bývalá šéfredaktorka francouzské Vogue se oblékla doslova do toho nejlepšího. Na galavečer si vzala Givenchy Haute Couture róbu z jarní kolekce. Labutí píseň v jejím podání působí docela vznešeně, nemyslíte?

 

Rose Byrne

Rose Byrne

Australská herečka, známá například ze Star Wars – Klony útočí, měla na sobě světle růžové šaty od Ralpha Laurena. Jak by také ne, společnost jí totiž dělal sám Laurenův syn. Celému looku dodával šmrnc nový účes ve stylu Jane Birkin.

 

Elisa Sednaoui

Elisa Sednaoui

Modelka, kterou fotil i sám Karl Lagerfeld do kalendáře Pirelli 2011, platila za sexy divu večera. Dlouhé šaty s hlubokým výstřihem přepásané černým páskem Louis Vuitton nenechaly jediného pána (a leckterou dámu) chladným. A vás?

 

Helena Christensen

Helena Christensen

Netradiční outfit zvolil bývalý andílek Victoria’s Secret – Helena Christensen. Stavebním kamenem celého modelu byly šedé šortky s vysokým pasem. Ty doplnila boyfriend sáčkem, punčochami a botami na podpatku – vše v černé barvě. Líbí se vám její nápad, nebo vám kraťásky na takovou akci přijdou poněkud nevhodné?