Nezbytné aplikace pro nevěstu

Hned poté, co mu kývnete na otázku ‚Vezmeš si mě?‘, nažhavte svůj chytrý mobil a stáhněte si do něj několik skvělých aplikací.

Helper of The Bride (pro Android, zdarma)
Pomůže vám spojit se s ostatními nevěstami na síti. Ukáže vám, co nejnutnějšího si musíte pořídit, a dá vám k tomu řadu inspirací. Hodí se hlavně pro chvíle, kdy potřebujete ušetřit každou minutu.

iWedding Deluxe (pro iPhone, za 1,99 dolaru)
Odvolejte svou svatební agentku, v telefonu totiž máte dokonalý plánovač svatby. Můžete si tu odškrtávat položky v seznamu toho, co je ještě nutné udělat, rozvrhnout rozpočet i sestavit svou hitparádu na svatební hostinu.

Wedding Checklist (pro Blackberry, za 1,99 dolaru)
Jiný plánovač, tentokrát pro telefony Blackberry. S touto aplikací naplánujte jídlo, seznam hostů i program dne. Vyhnete se zmatkům a stresům.

Wedding Dress Look Book, The Knot (pro iPhone, za 1,99 dolaru)
Vybrat svatební šaty je jednoduché. Vezměte do ruky telefon a on už vám ukáže, jaké jsou ty VAŠE. Zohlední typ postavy i rozpočet.

Try It On (pro PC a MC)
Chcete přesně vidět, jak bude prstýnek vypadat na vaší ruce? Všechno, co k tomu potřebujete, je počítač a webová kamera. K tomu vytiskněte obrázek svého prstýnku, a o zbytek už se postará chytrá aplikace.