Noc v hotelu s Bottegou Venetou

Romantika cestování, anonymní život v hotelovém pokoji a tajné rituály před spaním. Nové video skupiny NOWNESS pro luxusní značku Bottega Veneta vás vtáhne do děje. Budete svědkem situací, které se obvykle odehrávají v soukromí za zamčenými dveřmi a zataženými závěsy.
Pro slavnou značku je krátký módní film premiérový. Kreativní ředitel luxusního italského domu Tomas Maier promítl do videa vlastní zážitky i představy. Má jich dostatek, stále totiž cestuje mezi svou kanceláří v Miláně a domovem na Floridě. V hotelovém pokoji tak rozhodně strávil více než pouze několik nocí. „Každý měsíc trávím deset dní sám v apartmá. Potkáváte lidi na chodbách, vidíte je na odchodu, jak vycházejí z výtahu, nebo si je prohlédnete přes okno. Sice je zahlédnete, ale nemáte ani tušení o tom, jaké jsou jejich příběhy. Můžete si je jen představovat,“ řekl Maier.
Video ale nebylo natočené kvůli probdělým nocím Tomase Maiera ani kvůli modelce Patricii van der Vliet nebo jejímu kolegovi Terronu Woodovi. Po celou dobu sledujete kromě příběhů hostů také příběh zavazadel Bottega Veneta. V hlavních rolích vystupuje model kufru Marco Polo a pletené kožené tašky Cabat. Pusťte si video.