Noční pleťové masky. Jak a proč je používat

Noční krémy jsou out, teď se na noc nosí masky. Ne ty barevné nebo jílové, které udělají na pleti suchou krustičku. Tyhle vás budou bavit, hlavně kvůli výsledkům, jakých s nimi docílíte. Mají v sobě větší množství aktivních látek, rychle se vsáknout do pleti a pak pracují hodiny a hodiny. Ráno se probudíte s krásně hydratovanou, rozjasněnou a "napumpovanou" pletí. 

Noční masky se buď používají každý večer nebo jen několikrát do týdne. Určitě si přečtěte nejdřív návod a sledujte taky svojí pokožku, jak na masku reaguje. Aplikujte masku na dokonale čistou pleť. Bez jediné stopy make-upu a dalších nečistot. Jedině tak dostanete z produktu maximum. Nenanášejte silnou vrstvu jako u klasické masky, chcete, aby se stačila vstřebat dřív, než vám hlava padne na polštář. A pak už stačí jen jít spát a ráno si užít pohled na dokonalou pleť.

Jaké noční masky jsou momentálně ty nejlepší? Na následujících osm produktů se můžete spolehnout na 100%. 


 

Chanel Le Lift Masque de Nuit

chanel le lift masque de nuit 3ff92

Příjemná gelová textura se rychle vstřebává a tvrdě pracuje na tom, abyste se ráno probudili s pevnou, rozjasněnou a hladkou pletí. Naneste malé množství na obličej, krk a dekolt a jděte spát. Unikátní technologie 3.5-DA se o zbytek postará.


 

Omorovicza Midnight Radiance Mask

OMOROVICZA MIDNIGHT RADIANCE MASK ef342

Chladivý gel s kyselinou salicylovou a výtažkem z písečné lilie přes noc krásně pleť vyčistí od veškerých nečistot. Pupínky i odumřelé buňky do rána zmizí. Ráno se probudíte se sametově hebkou tváří, která se nebude lesknout, za to bude krásně hydratovaná a sjednocená.


 

Korres Wild Rose Advanced Sleeping Facial

KORRES WILD ROSE ADVANCED SLEEPING FACIAL f17a8

Pokud vás tráví pigmentované skvrny, nejednotný barevný tón, hříchy po létě a dehydrovaná pleť, tohle je maska přesně pro vás. Výtažky z šípkové růže jsou tím tajemstvím, proč noční maska tak skvěle funguje. Vitamín C a kyselina hyaluronová - super kombinace pro krásnou a zdravou pleť. 


 

Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Clinique MOISTURE SURGE OVERNIGHT MASK acd20

Krémová maska, která napraví i tu nejvysušenější pleť. Umí doplnit zásobu vody v pleti a ještě ji tam udržet celý násludující den. Když budete mít pocit, že klimatizace a topení vám nedělají dobře, začněte chodit spát s touto maskou a budete v absolutní pohodě.


 

Kiehl's Ultra Facial Overnight Hydrating Masque

Kiehls Ultra Facial Overnight Hydrating Masque 13dd1

Někdy se stává, že krém prostě nestačí. Je to i váš případ? Nevadí, nahraďte ho noční maskou Kiehl's se skvalanem, glycerinem a výtažky ze sedoulku japonského, který stimuluje přirozenou schopnost kůže udržet v sobě vodu.


 

Estee Lauder Advanced Night Recovery Mask-In-Oil

Estee lauder Advanced Night Mask In OilMask In Oil 1ab2a

Věděli jste, že ikonické noční sérum od Estée Lauder existuje taky jako maska? I ona má kapátko, jen její textura je olejovější. Ráno po probuzení uvidíte hladší pleť, krásně rozjasněnou a posílenou. 


 

Lancome Énergie De Vie Sleeping Mask

Lancome Énergie De Vie Sleeping Mask e6f9f

Řada Énergie de Vie je celá inspirovaná korejskými beauty rituály a proto nemůže chybět ani noční maska. Tato obsahuje výtažky z brusinek a meduňky, takže únava nemá šanci se na pleti nějak podepsat. 


 

Too Cool For School Egg Mellow Cream

Too Cool For School Egg mellow cream 3ac3a

Tento korejský záznak funguje jako krém, sérum, péče na oči i krk a taky jako maska. Obsahuje výtažky ze žloutků a bílků, takže krásně vyživuje a navíc zpevňuje. Jednodušší to už obsahu být nemůže.