Nová ELLE je tu!

Pokud vás odpověď na uvedenou otázku nenechává chladnými, přijde vám vhod nové číslo ELLE. Čeká vás v něm Velký průvodce novým rokem – fashion, beauty, kultura, design i cestování
Máme pro vás manuál pro stylové vkročení do nového roku – trendem je krajka, a to ve všech možných podobách – romantická, elegantní i uhrančivě sexy, vyberte si!
I do práce můžete nosit malé černé – stačí je vhodně zkombinovat, a stylový outfit je na světě. Poradíme vám také, jak nosit metalické kalhoty, party minišaty, smokingové sako a lesklou minisukni.
Pokochejte se metalickými a okázalými doplňky, i nejnovějšími hodinkami – od sportovních až po vrcholy elegance.
Stranou nezůstanou ani kulturní tipy, včetně originální pozvánky na film Hořící keř.
Rubrika ELLE muž tentokrát představuje hudebníka Ondřeje Pivce, který se před pár lety vydal do New Yorku a dodnes tam úspěšně působí. Zpovídala ho rovněž v N.Y. usazená modelka Karolína Mrozková.
Módní story s rozhovorem je v lednovém čísle věnováno modelce Haně Soukupové a resort kolekci Louis Vuitton. Dalším velkým módním tématem je sexy tuxedo – ať černé, bílé, nebo modré, vždy bude ozdobou vašeho šatníku.
A co krása? Představuje se 12 kosmetických divů světa – 40 kosmetických redaktorek téměř všech světových edicí ELLE vybralo své nejoblíbenější řasenky, krémy nebo šampony…

A čeká vás také dárek v podobě módního diáře, ve kterém najdete tipy, jak nosit šest skvělých a nadčasových kousků, které ve vaší skříni nemohou chybět!

_MG_3495