Nová ELLE přichází

V novém čísle ELLE najdete hned v úvodu nejnovější barevné trendy – bude to růžová, tyrkysová a lentilkově žlutá. Zářivé barvy vás krásně zviditelní! Stačí jedna barva a jednoduchý střih.

Jak se chodí na jehlách? To se dozvíte v rozhovoru s módní návrhářkou Sandrou Choi, která stojí za fenomenálním úspěchem značky Jimmy Choo. Co podle ní znamená vypadat sexy? „Základním klíčem je sebedůvěra a sebejistota. A hranici k lacinému nepřekročíte pouze tehdy, když se budete držet trochu zpátky a ponecháte si nádech tajemství.“

Jak nosit světlé sako, metalickou sukni, áčkové minišaty? Dozvíte se na stránkách ELLE i na videích.

Máte ráda černou? A umíte si přestavit několik dní bez ní? Podívejte se, jak z úkolu stylově vybruslila šéfredaktorka ELLE Andrea Běhounková. Článek a reportáž Můj barevný týden najdete na str. 66–69.

A jak jste na tom s růžovou? O tom, kdo a proč tuhle barvu miluje či nenávidí, přemýšlela a vědecké doklady hledala Bára Šťastná. Podle mnoha zjištění to vypadá, že ženy jsou prostě naprogramované mít růžovou rády – evoluce a geny to prý ženy naučily, když jako ještě pravěké sběračky hledaly pěkné zralé plody… Ale proč to přetrvává do teď? To je další otázka, na kterou hledá Bára odpověď na stránkách 93–95.

Rande včera a dnes – to je téma, které zkoumala Anna Hubínková a neváhala se zeptat i v redakci ELLE. O tom, jak vypadá podle nich ideální rande, píše Bára Šťastná, Radka Třeštíková, Martin Hradecký a další.
A módní story? Přivítejte s námi léto oceánem barev! Nejen na pláž se hodí oranžová, žlutá, tyrkysová, fialová…
Další inspirace přichází z východu – opojení Východem vás zmámí, ať chcete, nebo ne, uvidíte!

Co dalšího najdete v nové ELLE? To se dozvíte v pondělí…