Nové sluneční brýle Cartier

Proč právě brýle Cartier? Protože jsou honosným šperkem a praktickým módním doplňkem v jednom. Všechny modely nemají daleko k vintage. Může za to nápaditý tvar, kombinace drahých materiálů a na první pohled patrné velmi umělecké zpracování.

Panthere de Cartier
Sofistikovaná sklíčka se zabarvením a bez obrouček podtrhují elegantní design celého modelu a dávají vyniknout detailům s motivem pantera. Z limitované kolekce je model jedinečný svým pozoruhodným dívčím provedením. Skla se vyrábějí ve třech barevných variantách. V perleťově šedé, jantarové nebo ametystové. Minimalistický rám s profilovanou kočičí hlavou je buď v odstínu zlaté šampaně, nebo platiny. Úchvatný doplněk, který je navíc užitečný.

Santos-Dumont
Nadčasový model podobající se ikonickým ‚pilotkám‘ je ozdoben klasickým symbolem šroubu, který představuje výrazný mužský element. Potvrzuje cit pro modernu mistra Cartiera, jeho smělost i průkopnického ducha. Technické detaily jdou ruku v ruce s elegancí a nijak nenarušují celkový umělecký dojem brýlí. Ochranu proti slunci zaručuje sklo měnící svou tmavost podle intenzity světla, a to jak v interiéru, tak venku. Roli nevídaného luxusu v podobě dominantního perfektního detailu zastává kousek žraločí kůže mezi sklíčky. Nabízí se v hnědém nebo černém provedení.

Wooden Santos de Cartier
Jako první na tomto páru brýlí zaujme nová forma obdélníkového tvaru. ‚Mužný‘ model vyznačující se energií upoutává pozornost hrou kontrastu mezi kartáčovaným a leštěným kovem. Výjimečné jsou i použité kombinace dvou vzácných dřev na nožičkách: černo-červeného a hnědo-šedého. Tímto designem bylo poctěno přátelství s Albertem Santosem-Dumontem, pro kterého byly v roce 1904 vytvořeny první náramkové hodinky Cartier.