Nové šperky Chanel

Chanel nesklízí dlouhá léta úspěchy jen na poli módy, parfémů a kosmetiky. Určitě i díky velikému ohlasu z pařížského haute couture fashion weeku, rozšiřuje teď šperkařská divize módního domu své kolekce. Řadu Première, blyštící se zejména modely luxusních hodinek z osmnáctikarátového zlata, drahokamů a té nejušlechtilejší keramiky, teď doplní další cenná díla. Náramek a prsten. Dojem prvotřídnosti, smyslnosti a samozřejmě cennosti dokonale vytváří kombinace použitých materiálů. Bílé i žluté zlato, kámen onyx, diamanty, keramika.
V těchto dnech startuje související kampaň, postavená na snímcích fotografa Dominiqua Issermanna, který pro Chanel tvoří pravidelně. Při výběru modelky také padla volba na jistotu. Hlavní roli získala třiatřicetiletá francouzská herečka Anna Mouglalis. Ta už se značkou na různých projektech pracuje od roku 2001, byla dokonce její ambasadorkou a v roce 2006 vznikla vůně Allure Sensuelle, inspirovaná jejím charismatickým chraplavým hlasem.
Vizuály, které vznikly na podporu nových šperků Première, přesně splňují očekávání. Svůdnost, francouzská elegance, glamour – jednoduše Chanel.