Objevte novinku s duálním účinkem proti stárnutí pleti

Darovat k Vánocům kosmetiku nemusí být klišé, pokud se rozhodnete pro tu kvalitní. Eucerin, značka doporučovaná dermatology, letos přichází s novinkou v podobě nočního séra s duálním účinkem i oblíbenými dárkovými kazetami. Nebo zkuste štěstí v online adventním kalendáři a vyhrajte dárky každý den!

Jedno noční sérum, dvě účinná anti-age řešení

Pro omlazení stárnoucí pleti dermatologové obvykle používají injekce kyseliny hyaluronové a pleťové chemické peelingy. Právě tyto postupy byly inspirací pro Eucerin Hyaluron-Filler Noční obnovující & vyplňující sérum, které kombinuje dvě účinná řešení pro několikanásobný omlazující účinek. Přečtěte si více o účinných složkách této novinky zde.

Vyzkoušejte nové omlazující a obnovující hydratační sérum pro všechny typy pleti, které je kombinovaným produktem s bezoplachovou peelingovou složkou a anti-age pečující složkou. Díky tomu přináší jak účinné zjemnění povrchu pleti, tak i vyplnění vrásek. Pleť je hladší a zářivější a póry jsou zjemněné.

eucerin

Prožijte kouzlo Vánoc na vlastní kůži

Udělejte na Vánoce radost i svým blízkým s vánočními kosmetickými taštičkami Eucerin. Každou ženu ze svého okolí určitě potěšíte přípravky proti vráskám. Vybírat můžete rovnou z pěti druhů anti-age balíčků podle věku a potřeb obdarované. Kromě kosmetických kazet s anti-age produkty pro vás značka Eucerin připravila i další tři vánoční kazety, které si zamilují muži nebo ti, jejichž suchá a citlivá pokožka vyžaduje speciální péči. Limitované série kazet jsou k dostání ve vybraných lékárnách.

Soutěž! Vyhrajte dermokosmetiku v adventním kalendáři

Dávno neplatí, že adventní kalendáře jsou vždy plné sladkostí a určené jenom dětem. V adventním kalendáři Eucerin můžete během prosince soutěžit o lákavé ceny i vy. Otestujte svoje štěstí a užijte si napětí, se kterým budete otevírat nové okénko každý den. 

eucerin