Objevte sílu pečujících olejů Decléor

Máte dehydrovanou, suchou nebo naopak mastnou pleť? Francouzská značka Decléor má řešení pro všechny neduhy, navíc je stoprocentně přírodní - již od sedmdesátých let přináší ženám luxus v podobě čistých přírodních aromaterapeutických sér Aromessence bez konzervantů, barviv a minerálních olejů.

A jak aromaterapeutické oleje fungují?
Každá rostlina ve svých kořenech, lodyhách, listech, semenech a květech obsahuje kombinaci olejů, známých jako éterické oleje. Aromaterapie užívá éterické oleje vybraných rostlin, aby posilovala rovnováhu a harmonii organismu po fyzické i psychické stránce. Decléor vytvořil unikátní sbírku více než 55 olejů a 150 receptur. Oleje se pak mezi sebou kombinují tak, aby vzniklo nejlepší možné řešení pro specifické potřeby konkrétního typu pleti. 

Co to znamená?
Jelikož se na mojí pleti začínají projevovat první známky stárnutí, vybrala jsem si zpevňující olejové sérum s levandulí Aromessence Lavandula Iris. Obsahuje oleje ze slunečnice, avokáda, makadamu, jojoby, kurmarínu, levandule a mnoho dalších. Aplikuje se tak, že si nakapete tři kapky do dlaní, zahřejete je mnutím, přičichnutím si užijete vůni esenciálních olejů a následně vmasírujete lehkými táhlými pohyby na obličej, krk a dekolt. 
Pokud si připadám hodně unavená, sahám zásadně po séru Magnolia Youthful Oil Serum, které pleti díky obsahu esenciálního oleje z magnolie a zázvoru a rostlinného oleje z lískového oříšku a jojoby navrací přirozený jas. 

Objevte sílu pečujících olejů Décleor.

Při denní rutině aplikuji dokonce tzv. Aroma Duo, pečující aroma olejíček s Neroli Amara pro hydrataci a rozjasnění pleti  a poté hydratační denní krém Hydra Floral. Synergie těchto dvou produktů dopřeje pleti o 63% víc hydratace, než kdybyste použili pouze jeden produkt.
A jaké jsou výsledky? Olejová séra Decléor se do pleti vpíjejí jako do papíru. Navíc pokud k nim přidám ještě krém, po mastnotě nezůstane ani památka. Po třech týdnech užívání je pleť viditelně projasněná a hydratovaná. A já totálně závislá na krásné vůni luxusních olejů Decléor.

Produkty Decléor jsou dostupné v kamenné prodejně parfumerie Fragranzy a ve vybraných salónech Decléor. Salóny Decléor také provádějí pleťové a tělové rituály, jejich seznam najdete na stránkách www.decleor.cz.
 

Božká vůně olejů.