Obujte křídla!

Vivienne Westwood spolupracuje se světoznámou brazilskou značkou bot Melissa již třetí sezonu, ale na svoji poslední kolekci bot, nazvanou Rocking Horse, je obzvlášť hrdá. Boty na široké platformě zdobí něžné andělské (a odepínací!) křidélko. Jak sexy a elegantně zároveň vypadají na noze, předvedly modelky na londýnském fashion weeku v rámci kolekce Vivienne Westwood Red Label pro jaro a léto 2010.
„Na Rocking Horse jsem velice hrdá. Okřídlené manžety odkazují na posla bohů Hermese, a je to jeden z mých oblíbených designových prvků. Je skvělé ho vidět v této dostupné plastové verzi a v tolika barevných variacích,“ svěřila se Vivienne.
Kolekce Rocking Horse bude k dostání od poloviny listopadu v buticích Vivienne Westwood po celém světě, a dále v sítích obchodů Brown Focus, Selfridges, Harvey Nichols nebo Liberty in London a pořídíte je za 120 liber.
Výroba klasického Mellisa modelu trvá necelou minutu, ale přitom je materiál ohebný, přizpůsobivý, voděodolný a poskytuje nohám dokonalý komfort. Obsahuje hypoalergenní, zdravotně 100% nezávadné recyklovatelné složky.