Ohlédnutí za ELLE Beauty Lounge: AHOJ ZA ROK!

Když do ELLE Beauty Lounge jako vůbec první hosté přišly hvězdy snímku I OriginsMichael Pitt a Astrid Bergès-Frisbey, věděli jsme, že letošní ročník se rozjíždí ve velkém. Ve chvíli, kdy Michael celém týmu ELLE Beauty Lounge nalil sklenku šampaňského, byla naše předpověď potvrzená. A to nás ještě ten samý večer čekalo setkání s oscarovým Melem Gibsonem...

Na více fotografií se podívejte v fotogaleriích na ELLE BEAUTY LOUNGE



Po zahajovacím ceremoniálu a následné tradiční afterparty v Grandhotelu Pupp se však tempo v ELLE Beauty Lounge nezpomalilo. Jitka Schneiderová, Aňa Geislerová, Klára Issová, Judit Bárdos, Jiří Macháček, Eva Josefíková, Jiří Bartoška, Dan Bárta, Táňa Pauhofová, Zuzana Stráská, Jana Plodková, Hana Vágnerová, Jenovéfa Boková, Ester Geislerová, Ivana Chýlková, Taťána Kuchařová, Ondřej Brzobohatý, Simona Krainová... a mnohé další slavné osobnosti české, slovenské i zahraniční scény se v průběhu celého festivalu vracely, aby obměnily look na den i večerní party.

Na více fotografií se podívejte v fotogaleriích na ELLE BEAUTY LOUNGE



Ale ta hlavní událost ještě čekala. Oslava ELLE 20 LET. Dokonalá, nezapomenutelná a monumentální. Přehlídka 20 modelů od českých návrhářů stvořených speciálně jako dárek pro ELLE, litry šampaňského a islandská skupina GusGus, která elekronickými rytmy rozvibrovala celé lázně. (report z celé akce vám přineseme v zářijovém vydání ELLE)

Mohlo být ještě něco víc? Ano! 'Ano' si totiž přímo v ELLE Beauty Lounge řekli snoubenci a tvůrci celého projektu - projektová ředitelka Lucie Šírová a international project consultant Fabrice Biundo.

Na více fotografií se podívejte v fotogaleriích na ELLE BEAUTY LOUNGE



Filmový festival je především o děkování. A stejně jako tvůrci filmů, kteří přebírali slavnostní cenu, i my se díky dokonalému týmu a momentům, které si stejně jako oblíbený film budeme přehrávat ve vzpomínkách navždy, cítíme jako vítězi. A chtěli bychom všem poděkovat.

Díky

Parfumerii Douglas za perfektní make-up a milý tým pod vedením Filipa Nováka, týmu Guerlain pod vedením Vlaďky Holanové za dokonalý make-up a péči. Kadeřnictví Toni&Guy za hair styling a usměvavý tým pod vedením Lucinky Molnárové a Aničky Plačkové, společnosti Unilever za vlasové produkty Toni&Guy, bez kterých by účesy nebyly tak skvělé, módním značkám F&F, Reserved, Lindex, Alain Delon a Cruciani, bez kterých by celebrity nebyly tak stylové. Také za nejlepší občerstvení a osvěžení dáváme dík značkám Martini (po jejich koktejlech se nám už teď stýská), Lindt (čokoládová s karamelem byla best), kávě DeLonghi, která nás udržovala i po dlouhých večírcích každý den v chodu, zmrzlině Magnum (v třiceti stupňových teplotách na balkóně hotelu Qusisana neexistoval lepší relax) a samozřejmě šampaňskému Tatangier, které vždy navodilo příjemnou atmosféru. A výbavě ELLE Beauty Lounge, které stylově zařídila firma Konsepti.
A rozhodně nemůžeme zapomenout ani na dopravu, jež nám zajistily úžasné vozy MINI, které nám i hvězdám zkrátily chvíle na vysokých podpatcích na MINImum.

V neposlední řadě pak děkujeme úžasnému vedení pětihvězdičkové perly Karlových Varů jménemQuisisana, které nám pro letošní ELLE Beauty Lounge uvolnilo celá dvě patra nádherného hotelu.

A také děkujeme týmu ELLE a všem návštěvníkům a naší krásné tváři Jitce Schneiderové.

A  za to, že to bylo prostě super.

A taky vám, že s námi budete i příští rok.

Kiss, ELLE