On-line nákupy s MasterCard si prostě zamilujete

Propagace značky MasterCard®.
Elle.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Platit kartou na internetu? Především s MasterCard® SecureCode™

Placení za zboží na internetu už zvládáme téměř automaticky. To se nám ale nemusí vždy vyplatit. Právě v momentě placení bychom totiž měli zbystřit. Že je nejrychlejší a nejpohodlnější platit na internetu kartou, o tom se snad přesvědčila už většina z nás. Důležité ale je postarat se i o bezpečnost této platby. Ale ani to není žádný oříšek. Před zadáváním citlivých údajů o vaší kartě (číslo karty, datum platnosti a CVC kód) si stačí ohlídat, že je na stránce obchodníka zobrazeno logo MasterCardSecureCode. Tento systém totiž garantuje, že se k citlivým údajům nedostane nikdo neoprávněný a platba je absolutně bezpečná. V praxi to vypadá tak, že údaje, které do systému zadáte, se neukládají na stránkách obchodníka, ale odcházejí zašifrované přímo do banky, která pak následně informuje obchodníka o schválení platby.

logo

Tip odborníka

Některé banky nyní nově propojily systém MasterCard SecureCode přímo s platební kartou. V tomto případě vám při nákupu přes internet přijde na mobilní telefon SMS zpráva s unikátním kódem, který zadáte do systému při nákupu v e-shopu. Díky tomuto rychlému řešení máte garantovánu bezpečnost platby a zároveň můžete využívat všechny výhody, které jsou s platbou kartou spojené,radí Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

MasterCard_SecureCode

MasterCard + shop.elle.cz = on-line nákupy k nezaplacení

Benefity a výhody jsou u společnosti MasterCard na denním pořádku. I letos na jaře přináší svým zákazníkům jedinečnou akci. Stačí jen, abyste platili své nákupy na shop.elle.cz kartou MasterCard nebo Maestro, a získáte 10% slevu nebo dopravu vašeho zboží zcela zdarma nebo dárek v hodnotě min. 100 Kč. Můžete zapomenout na zdlouhavé fronty v obchodech, nyní nakupujte bezpečně z pohodlí svého domova.