Opening Ceremony + Maison Martin Margiela

Newyorský obchod a módní značku Opening Ceremony by měl znát úplně každý. Ten, komu je jméno povědomé jen trochu, nebo ho dokonce nezná vůbec, by měl číst dál a rozšířit si módní obzory.
Opening Ceremony ve svém obchodě společně se stejnojmenným labelem prodává také módní tvorbu světových návrhářů. A co víc – s těmi nejslavnějšími jmény spolupracuje na vytváření společných kolekcí. V minulosti spojil síly se značkami Levi’s, Keds nebo Dr. Martens. Zajímají-li vás přímo designérské hvězdy módního průmyslu, tak vězte, že tým utvořili společně s Jeanem Paulem Gaultierem, Alexanderem Wangem i legendární pařížskou kloboučnickou značkou Maison Michel.
Máme pro vás horkou novinku týkající se kolekce MM6 Maison Martin Margiela a Opening Ceremony. Ta byla tento rok představena na fashion weeku v New Yorku. Teď se konečně dostala do prodeje. K sehnání je jak v on-line obchodě OC, tak na webu Maisona Martina Margiely. A jaká je?
I bez očekávané avantgardy, na jakou jsme zvyklí z přehlídek Martina Margiely, byl na modelech jasně patrný nezaměnitelný styl návrhářova tvůrčího vyjádření. Z jednoho kousku hodlal ‚vytřískat‘ maximum. Favoritem všech se stala bunda se snímatelnou podšívkou a odepínacími rukávy. Nevěřili byste, v kolik různých kreací ji můžete přetvořit.

Kolekci MM6 + Opening Ceremony si můžete koupit on-line v butiku OC nebo Maison Martin Margiela.