Originalita i pro pány

Svou značku založila Kristýna v roce 2006, rok po promoci na Filozofické fakultě UK. V současné době dokončuje studium na oděvní průmyslovce v Holešovicích. Kristýna se zpočátku orientovala výhradně na svatební šaty, postupně si však našla cestu k pánské módě – konkrétně k pánským košilím. Tahle práce se jí tak zalíbila, že dnes jsou košile pro muže jejím hlavním produktem. Exkluzivní košile šije již třetím rokem a o zákazníky nemá nouzi. Každý, kdo není s nabídkou tohoto zboží na českém trhu spokojen, má díky ní možnost pořídit si originální kousek. Kristýniny košile jsou ušity prvotřídními českými švadlenami, materiály jsou pečlivě vybírány a kombinovány.

Proč zrovna košile? „Jednoduše proto, že je téměř nadlidský úkol sehnat v Čechách nějaké pěkné. Tak jsem je začala vyrábět sama,“ vysvětluje Kristýna, co ji ke specializaci vedlo. Používá kvalitní materiály se zajímavými vzory, které jsou ideální pro každodenní nošení. To ale neznamená, že u ní nenajdete klasickou košili do obleku.

kristyna_docl

Svatebních šatů se Kristýna přesto nevzdává a každým rokem oblékne mnoho spokojených nevěst a nezapomene ani na košili pro ženicha. Na podzim připravuje kolekci dámských košil, takže si na své přijdou i dámy. V současné době Kristýna K. nabízí exkluzivní kolekci s názvem Šedá a žlutá, kterou naleznete v pražském obchodě s pánskou módou The Room by Basmatee (Školská 7). Více na www.kristynak.cz

S Kristýnou a jejími košilemi se můžete setkat na Grace’n’Glamour III. Tato prodejní přehlídka současného designu proběhne už tuto sobotu 15. června v hotelu Thalia na Národní třídě v Praze!

kri_svateb_8

kri13

kk_posile__7

kk_port8