Ozdobte ruce masivními prsteny

Možná že to spustil loňský objev hudební scény – čtyřiadvacetiletá švédská zpěvačka Lykke Li, která se k videu k písni Little Bit objevila s rukama obsypanýma masivními prsteny. V rodném Švédsku i za jeho hranicemi se stala přes noc módní ikonou.

Prstenová mánie na sebe nenechala dlouho čekat. Velké prsteny totiž mají několik předností. Masivním šperkem na sebe upozorníte. Navíc je, mnohem více než jakýkoli jiný šperk, výrazem individuality a osobnosti svého nositele. Velké prsteny, které přesahují dva či tři prsty, jsou demonstrací nejen stylu, ale i vašeho sebevědomí.

Rozhodnete-li se, že vám takový doplněk bude dělat společníka, vyzkoušejte si ho ještě před tím, než ho provětráte. Protože nosit takovou ozdobu není jen tak.

Počítejte s tím, že jakékoli podání ruky vám váš miláček stonásobně zintenzivní. Buďte obezřetná, až ho sundáte při mytí rukou – prsten se totiž rád zapomíná a ztrácí. Věnujte mu dostatečnou pozornost, je totiž vášnivý sběratel vlasů, nití a dalších jiných roztomilostí.

Nezapomeňte dát prstenu dostatečný prostor ve vašem outfitu. V kombinaci s tmavšími barvami nebo kůží bude vypadat famózně. Nesnesou se ale s jemnými a náchylnými materiály nebo pleteninami s velkými oky.