PANDORA. Šperky ušité na tělo

Léto přeje nákupům, protože co si budeme povídat – opálenému tělu sluší všechno víc. A to platí pro oblečení i šperky. Právě z toho důvodu by byla škoda nepřipomenout úspěšnou dánskou značku Pandora, a hlavně její zábavné vrstveníprstýnků a náramků, se kterým tento label přišel jako první. O co jde? Trochu hippie, trochu spirituality, trochu rock. Koncept spočívá ve sběratelské posedlosti a radosti z vlastního mixu ručně vyráběných šperků. Aneb co mám já, nemá nikdo jiný. :-)

Záleží jen na vás, co upřednostňujete – kdispozici máte téměř vše. Masivní zlato, šterlingové stříbro, diamanty, safíry, sladkovodní perly… Sama si zkombinujete barvy, tvary, a pokud si opravdu nebudete vědět rady, ochotný a skvěle vyškolený personál vám pomůže (z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že v tom je opravdu dobrý). Prstýnek tu pořídíte do tisícovky, ale i za částku mnohem mnohem vyšší. Dokonce tu narazíte na luxusní zásnubní a snubní kolekci prstýnků.

Designování šperků nanečisto si můžete vyzkoušet on-line, na http://www.pandora.net/en-us/explore/inspiration/create-combine/ring-designer. Kamenný obchod najdete v Centru Chodov.
Podívejte se do naší galerie na malou letní ochutnávku a nechte se inspirovat.