Party FASHION TV

Party FASHION TV



Sezona večírků je pomalu tady a s ní i party Fashion TV, jejímž partnerem byla Elle. Konala se počátkem listopadu v klubu Daylong v pražském centru Palladium a návštěvnice se mohly těšit na módní přehlídku Guess, spoustu hudby i zábavy. Nechyběla na ní ani řada slavných osobností – a redaktorka Elle Patricie Drati Rønde okomentovala, co měly na sobě.



Anna Geislerová – umí si vybrat. Ke krátkému sestřihu se perfektně hodí šaty ve stylu 20. let. Také oceňuji, že nikdy nesází na osvědčené černé modely, ale zkouší vždy něco nového, třeba překvapivou barevnou kombinaci zlaté a zelené, která k její světlé pleti a zrzavým vlasům opravdu ladí.

Diana Kobzanová – džíny a triko jsou na party dobrý výběr, ale Diana, která má dobrou postavu, se mohla při výběru oblečení víc odvázat a zvolit jinou barvu než trochu nudnou černou. A proč si brát zrovna tričko s velkým nápisem, aby si každý mohl přečíst, od jaké značky je?

Lucie Kutálková – jako návrhářka umí výborně kombinovat: černé úzké džíny v rockovém stylu a k tomu velmi ženský top. Nejvíc mě však zaujal bílý pásek, který černou plochu hezky rozbije a zvýrazní proporce. Skvělé.

Jana Doležalová – kabát zvolila perfektní, s grafickým retro potiskem ve stylu Gwen Stefani. Takhle výrazný kus ale okamžitě nastoluje otázku, co bude mít pod ním. A tady Jana s tygrovanou minisukní trochu narazila… Zvířecí potisky se sice opět nosí, ale v žádném případě ne s takovým kabátem. Kdyby zvolila klasické malé černé, byla by královnou večera. Škoda promarněné příležitosti.

Sandra Nováková
– oblékla velmi zajímavý model, chválím hlavně výběr doplňků, dlouhý perlový náhrdelník a bílý baret celý vzhled posouvají o úroveň výš. Třešničkou na dortu je pak červená rtěnka.

Zuzana Stivínová
– opět ve své oblíbené a osvědčené černo-červené kombinaci. Tento styl jí sedí a i když jej nosí několik let, není důvod ho měnit. Líbí se mi objemnější krátký retro kabátek ve francouzském elegantním duchu. Krátký střih vlasů k tomuto ženskému stylu krásně sedí.