Party účesy, které zvládnete za minutu

O Vánocích ani na Silvetra nemusíte trávit hodinu před zrcadlem ani povolat do služby armádu kadeřníků. Tyhle účesy zvládnete sami a rychle. Zapomeňte na to, že se budete snažit dát jemným vlasům mega objem. Stejně tak jsou i hollywoodské vlny out. Inspirujte se na přehlídkách. Vybrali jsme pro vás 11 účesů pro krátké, polodlouhé i dlouhé vlasy, které budete mít hotově hned. Stačí si najít minutu nebo dvě před zrcadlem.

Začínáme ultra rychlým stylem pro krátké vlasy ...


 

ashley williams d7386

Krátkým vlasům sluší velké, třpytivé sponky. Slaďte je s výraznými náušnicemi.


 

Rochas 6572b

Černé mašle ovládly zimní přehlídky. Vlasy zčesejte do hladkého culíku, který smotejte, zakryjte jemnou síťkou a přidejte krásnou černou mašli.


 

Emilia Wickstead a85e4

Vlasy můžete taky rychle vyžehlit a jeden pramen stáhnout hladkou, dlouhou mašlí.


 

Dolce Gabbana 15e27

Hřebenem si udělejte uprostřed hlavy pěšinku, vlasy uhlaďte a nasaďte si jednu nebo rovnou dvě třpytivé čelenky.


 

Guy Laroche b1671

Něco pro minimalistky. Dlouhé vlasy vyžehlete, postranní prameny stáhněte za uši a všechno uhlaďte olejem nebo sérem pro maximální lesk.


 

Roberto Cavalli 81d7f

Žehlička a lesk sluší i kratším vlasům. Vyžehlete, stáhněte do nízkého culíku a zafixujte gelem s mokrým efektem nebo olejovým sérem.


 

balmain af055

Dlouhé vlasy vyfoukejte přes kulatý kartáč, vytvořte nízko posazenou pěšinku a vlasy přehoďte na druhou stranu. Pro extra objem prostříkejte vlasy suchým šamponem.


 

erdem 34a6a

Další příklad toho, že culík je ideální party účes. Vlasy sáhněte do nízkého culíku, celý ho natočte na širokou kulmu a přidejte černou sametovou mašli.


 

delpozo c28c2

Nemáte čerstvě umyté vlasy? Výborně, tento účes vám půjde o to líp. Stáhněte vlasy do culíku, upleťte copánek, smotejte do finálního tvaru a zafixujte vlásenkami a lakem na vlasy.


  

Toga f49af

Na den po mytí je i tento účes. Nemusíte dělat nic jiného než si vybrat několik výrazných sponek a připnout je do vlasů.


 

Temperley London c2ce8

 Připravte se na sezonu copánků a začněte trénovat už teď. Klasický cop zafixujte transparentní gumičkou a přidejte flitrovanou čelenku.